Mi a közös Hódi Pamelában, Rubint Rékában és Hosszú Katinkában?

2018. február 26.

A morpho és a SentiOne első közös kutatásában a véleményvezérek nem egyetlen, hanem az összes csatornáját figyelembe véve állított fel rangsort.

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

A Facebook választási tortát csinált a London Eye-ból

2015. május 05.

Május 7-én tartják a brit parlamenti választásokat. Ezt vezeti fel a Facebook UK egy remek akcióval. A London Eye-t tortadiagammá alakítva mutatják, mely pártokról beszélnek a közösségi médiában a felhasználók. Az biztos, hogy izgalmasabb, mint a beszélő fejekkel operáló stúdióműsorok;)

Az Instagram selfie-kből is pénzt csinál Lady Gaga

Az Instagram selfie-kből is pénzt csinál Lady Gaga

2015. január 08.

Lady Gagával indította az újévet a Shiseido. Az énekesnő 50 selfie-t készített magáról az Instagramra, amelyeket aztán a japán szépségipari márka legújabb kampányában használt fel. Itt elérhető az összes selfie-hirdetés. A kampány kizárólag a japán piacon fut, print felületeken. Persze a hatása jócskán túlmutat a japán piacon, hiszen csak az Instagramon 4,8 millió követője van az énekesnőnek a világ minden pontjáról.

Fekete berkenye lett az év pálinkája

9 órája

Az 1Csepp Pálinka fekete berkenyéje lett 2019-ben az ország legjobb pálinkája. Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjait július 20-án adták át az Országház felsőházi termében.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

10 órája

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Okos zebra a Dunakanyar kapujában

11 órája

A Generali a Biztonságért Alapítvány Safecross okos zebrát telepített Verőcén, az M2 autóút becsatlakozásánál.

Bírságot kapott a TV2 és a Life TV

13 órája

Nem megfelelő korhatár-besorolás miatt bírságot kapott a TV2 és a Life TV a Bezár a bazár!, illetve a Ha ciki, ha nem: beteg vagy! című műsorok miatt - írja az nmhh.hu.