Egyes személyiségi jogsértések a Facebook világában

2017. január 30.

Az internet, különösen a közösségi oldalak az emberi kapcsolatokra gyakorolt pozitív hatásai mellett számos veszélyt is rejtenek az egyének személyiségi jogainak megsértése tekintetében.

A mesterséges intelligencia és a chatbotok éve

A mesterséges intelligencia és a chatbotok éve

2017. január 26.
A chatbotok egyre több ügyfélszolgálati feladatot látnak el, fontos lesz, hogy felelősen használjuk a mesterséges intelligenciát, egyre több helyen alkalmazzák majd a dolgok internetét, a mobilinternet eléri az 5 gigabites sebességet, ugyanakkor a felhasználók mind inkább belefáradnak a közösségi médiába.

Új szavazós app segít a választásban

2017. január 11.

A Dal közönsége a már meglévő közösségi oldalakon használt felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek.

Irigyek vagyunk online barátainkra

2017. január 06.

Az emberek 78%-a ki akar lépni a közösségi platformokból.

Nagy szilveszteri adatforgalmat mértek

2017. január 02.

Idén is folytatódott a tendencia, hogy a Telenor ügyfelei egyre inkább az internetes közösségi oldalakon, illetve chat szolgáltatásokkal kívánnak boldog új évet.

Hogyan legyünk biztonságban a közösségi oldalakon?

2017. január 02.

Az ESET szakembereinek összeállításából kiderül, hogyan védhetjük meg személyes adatainkat és profiljainkat a közösségi felületeken.

A televízió és a közösségi média jóbarátok

A televízió és a közösségi média jóbarátok

2016. december 12.
Matt Hill, a brit kereskedelmi televíziók marketingtestülete, a Thinkbox kutatási és tervezési igazgatója szerint a két médium között pozitív és kölcsönösen kiegészítő kapcsolat áll fenn, ezért nem érdemes kizárólagosságban gondolkodni.

Személyre szabott valóság?

2016. november 17.

A TOPTALQ átfogó médiafigyeléssel támogatott elemzése szerint az amerikai elnökválasztás a gyakorlatban is rávilágított a „szűrőbuborék” jelenségre.

Jó reggelt, Budapest! Jó reggelt, világ!

Jó reggelt, Budapest! Jó reggelt, világ!

2016. október 25.
Nincs még egy, a kávéhoz hasonlóan kedvelt és elterjedt dolog, ami a világ minden pontján segít az embereknek jól indítani a napjukat. Ez adta az alapötletet a NESCAFÉ számára, hogy fogyasztóikkal közösen ünnepeljék a kávé világnapját.

Hogyan védekezzünk a freebooting ellen?

2016. augusztus 24.

A marketing célból készült videók értéket képviselnek, komoly alkotómunka eredményeképpen jönnek létre, így ellopásuk, illetéktelen felhasználásuk komoly bevételkiesést és egyéb sérelmeket okozhat a tulajdonosuknak.

Az Eurosport közvetíti az idei tenisz Laver-kupát

2019. szeptember 19.

Az Eurosport megállapodott az idei tenisz Laver-kupa élő és dedikált többplatformos közetítéséről több mint ötven európai piacon. A versenyt idén szeptember 20–22. között rendezik Svájcban, a genfi Palexpo-ban.