Új szavazós app segít a választásban

2017. január 11.

A Dal közönsége a már meglévő közösségi oldalakon használt felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek.

Irigyek vagyunk online barátainkra

2017. január 06.

Az emberek 78%-a ki akar lépni a közösségi platformokból.

Nagy szilveszteri adatforgalmat mértek

2017. január 02.

Idén is folytatódott a tendencia, hogy a Telenor ügyfelei egyre inkább az internetes közösségi oldalakon, illetve chat szolgáltatásokkal kívánnak boldog új évet.

Hogyan legyünk biztonságban a közösségi oldalakon?

2017. január 02.

Az ESET szakembereinek összeállításából kiderül, hogyan védhetjük meg személyes adatainkat és profiljainkat a közösségi felületeken.

A televízió és a közösségi média jóbarátok

A televízió és a közösségi média jóbarátok

2016. december 12.
Matt Hill, a brit kereskedelmi televíziók marketingtestülete, a Thinkbox kutatási és tervezési igazgatója szerint a két médium között pozitív és kölcsönösen kiegészítő kapcsolat áll fenn, ezért nem érdemes kizárólagosságban gondolkodni.

Személyre szabott valóság?

2016. november 17.

A TOPTALQ átfogó médiafigyeléssel támogatott elemzése szerint az amerikai elnökválasztás a gyakorlatban is rávilágított a „szűrőbuborék” jelenségre.

Jó reggelt, Budapest! Jó reggelt, világ!

Jó reggelt, Budapest! Jó reggelt, világ!

2016. október 25.
Nincs még egy, a kávéhoz hasonlóan kedvelt és elterjedt dolog, ami a világ minden pontján segít az embereknek jól indítani a napjukat. Ez adta az alapötletet a NESCAFÉ számára, hogy fogyasztóikkal közösen ünnepeljék a kávé világnapját.

Hogyan védekezzünk a freebooting ellen?

2016. augusztus 24.

A marketing célból készült videók értéket képviselnek, komoly alkotómunka eredményeképpen jönnek létre, így ellopásuk, illetéktelen felhasználásuk komoly bevételkiesést és egyéb sérelmeket okozhat a tulajdonosuknak.

Új szinten a sportolók és a rajongók közötti kapcsolat

Új szinten a sportolók és a rajongók közötti kapcsolat

2016. augusztus 24.
A 2016-os riói olimpiai játékok helyszínein és azokon kívül elhelyezett Galaxy Stúdiók segítségével a sportolók és a rajongók a legfejlettebb mobiltechnológiákkal találkozhattak, és kapcsolatot tarthattak barátaikkal és családtagjaikkal. A márka számos olyan adatot tett közzé, amelyek bizonyítják, hogy az idei volt a kapcsolattartást tekintve az egyik legaktívabb olimpia a játékok történetében.
Mit jelent egy lájk?

Mit jelent egy lájk?

2016. augusztus 02.
A 18 éven aluliak, vagyis a Z generáció tagjainak körében a lájk mélyebb jelentéssel bír, mint az Y (19-32 év) generációsok körében. A 18 éven aluliak esetén a sok kedvelés egyenlő a népszerűséggel és azzal, hogy az embert sokan szeretik.

Fekete berkenye lett az év pálinkája

2019. június 20.

Az 1Csepp Pálinka fekete berkenyéje lett 2019-ben az ország legjobb pálinkája. Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjait július 20-án adták át az Országház felsőházi termében.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Okos zebra a Dunakanyar kapujában

2019. június 20.

A Generali a Biztonságért Alapítvány Safecross okos zebrát telepített Verőcén, az M2 autóút becsatlakozásánál.

Bírságot kapott a TV2 és a Life TV

2019. június 20.

Nem megfelelő korhatár-besorolás miatt bírságot kapott a TV2 és a Life TV a Bezár a bazár!, illetve a Ha ciki, ha nem: beteg vagy! című műsorok miatt - írja az nmhh.hu.