Biztonságtudatosság a kibertérben is

Biztonságtudatosság a kibertérben is

2016. július 29.
A biztonságtudatosság nem állapot, hanem egy folyamat, amely rendszeres tájékoztatást és oktatást igényel, hiszen az incidensek száma és fajtái folyamatosan bővülnek, egyre újabb módszerek jelennek meg a bűnözők palettáján.

Büntetik a kínai internetszolgáltatókat

2016. július 27.

A szabályokat megszegve nem hivatalos forrásból származó, hanem maguk által gyártott jelentéseket adtak ki.

Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

2016. július 14.
A tavalyi évhez képest az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott még több regisztráltat toborozni, az Instagram esetében a tagokon belül az oldalt látogató felhasználók aránya is nőtt – derül ki a KutatóCentrum Social Media Report 2016 kutatásából. Nem tudott bővülni a Microsoft által felvásárolt LinkedIn, a diplomások számára ugyanakkor még mindig ez az egyik legvonzóbb felület. A felmérés arra is rámutatott, hogy ma már minden negyedik felhasználó gyakrabban jelentkezik be a közösségi terek valamelyikére mobilról, mint asztali számítógépről.

Inbound marketing és marketing produktivitás

2016. június 30.

Az inbound marketing képzés után Damjanovich Nebojsa online marketing szakértő a marketing produktivitás erősítésére is előkészített egy távoktatási tréninget.

A hírmédiumok elvesznek a közösségi médiában

2016. június 16.

Míg az olvasók fele számára a közösségi média az elsődleges hírforrás, a híreket ténylegesen szállító médiumok gyakran elsikkadnak – állítja egy friss kutatás.

A jó mobilreklám ismérve, hogy tájékoztat

2016. június 09.

A mobiljukon netet használók 79 százaléka szokott készülékén mobilhirdetésekkel találkozni. Nekik fontosabb, hogy egy mobilreklám tájékoztasson, mint hogy szórakoztató legyen.

50 milliós befektetést kapott egy magyar startup

2016. június 08.

Idén március végén indult a Tickething nevű magyar startup, amely a feleslegessé vált esemény belépőjegyek adás-vételére kínál online piacteret.

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

Elindult az Európai Unió és az UNICEF közös kampánya

2016. május 31.
Az #EmergencyLessons kampány a konfliktuszónákban és katasztrófaövezetekben élő gyerekek oktatásának fontosságára hívja fel a figyelmet.
Újra Instagram Körkép készül

Újra Instagram Körkép készül

2016. május 10.
A Crane megismétli többszörös díjnyertes – többek között Amfora Díjat is nyert – kampányát és felméri, hogyan változtak a magyar Instagram-használati szokások.

Klausz Melinda: A közösségi média nagykönyve

2016. február 29.

A közösségi média nagykönyve esettanulmányokon és feladatokon keresztül vezet be a közösségi média aktuális kérdésköreibe, az oldalak kiválasztásától a trollok kezelésén át a nyereményjátékokig.