Internetes videófogyasztással, valamint reklámfogyasztással kapcsolatos főbb attitűd állítások

Internetes videófogyasztással, valamint reklámfogyasztással kapcsolatos főbb attitűd állítások

2020. június 05.

A járványhelyzet előtt alkalmuk volt feltérképezni a magyar 15-69 éves lakosság internet-használati szokásait, a digitális eszközökön történő online tévés tartalmak és egyéb videók fogyasztását, valamint az internetes videótartalmak és reklámok nézésével kapcsolatos attitűdökre is rákérdeztek.

A szokásaink rabjai vagyunk?

2019. december 05.

A kutatás eredménye megmutatta, hogy a megfázás és az influenza tüneteinek kezelésére a vásárlók (80%) leginkább a forró vízben oldódó készítményekhez fordulnak, és a legelterjedtebb márkákat használják, amelyektől gyors megkönnyebbülést várnak, valamint bíznak benne, hogy elviselhetőbbé teszik a betegen töltött időt.

A magyar internetezők kedvence a hazai ízvilág

A magyar internetezők kedvence a hazai ízvilág

2019. május 09.

Egy új étel kipróbálására 2-5000 forintot szánnak és a legtöbben interneten olvasnak értékeléseket, mielőtt beülnek valahova – ez derült ki a Bónusz Brigád és a GKI Digital közös, étterembe járási szokásokról készített kutatásából.

Egyre többen vásárolnak a magyar netezők közül külföldről online

Egyre többen vásárolnak a magyar netezők közül külföldről online

2018. december 27.

Az eNET összegyűjtötte a legfőbb tudnivalókat és egy infografikába rendezte azokat: Hányan vannak? Mennyit költenek? Mit vásárolnak? További részletek az eNET e-kereskedelmi infografikájában, amit immár 4. éve készít el a kutatócég minden év végén.

A borpiacon is keressük az innovációkat

A borpiacon is keressük az innovációkat

2018. december 06.

A Teleki borcsalád márkáját megújító Csányi Pincészet egy több, mint 1700 fő bevonásával készült kutatásában többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ.

Minden ötödik internetező szemétbe csomagolja az ajándékokat

2018. december 04.

A Jófogás online kutatása közel négyezer embert kérdezett arról, hogy mennyi csomagolópapírt használnak ajándékozáskor, tisztában vannak-e ennek környezeti hatásával.

Többségben a spórolók, kisebbségben a halogatók

Többségben a spórolók, kisebbségben a halogatók

2018. november 16.

A megkérdezettek többsége átlagosan 10-50 ezer forintot költ karácsonyi ajándékra, és a bevásárlóközpontban tolongani továbbra is népszerűbb, mint az online vásárlás, derült ki a Jófogás online kutatásából.

Ezért rendel a magyar Kínából

Ezért rendel a magyar Kínából

2018. május 03.

A Rendeljkínait.hu felmérésének kitöltői alapvetően nem értenek egyet azzal az általános közvélekedéssel, miszerint a kínai elektronikai termékek minden esetben „gagyik”.

Mi kell a nemek közötti egyenlőség megteremtéséhez?

2018. március 08.

A jelentés 40 olyan munkahelyi tényezőre hívja fel a figyelmet, amely elősegíti az egyenlőség kultúrájának megteremtését – ezek közül 14 kiemelten fontos, amelyeket az Accenture három kategóriába sorol: merész vezetés, átfogó intézkedések és bátorító környezet, amely megadja a szükséges szabadságot a munkavállalóknak kreativitásuk kifejezésére.

Clooney előzi Kossuth Lajost

Clooney előzi Kossuth Lajost

2017. szeptember 11.

A hölgyek szerint egyértelműen a figyelmesség és az udvariasság egy igazi gentleman legfőbb ismérve, de a férfiak is úgy gondolják, a barátságos és tisztelettudó viselkedéssel nem lőhetnek mellé, pláne nem a hölgyek társaságában.

Leállt az élőzenei szektor

2020. április 9.

A Music Hungary Szövetség a Hétfa Kutatóintézettel közösen készített egy járványhelyzettel kapcsolatos helyzetelemzést.