Gyorsan változó divat: lecsengőben a kütyümánia

Gyorsan változó divat: lecsengőben a kütyümánia

2017. november 02.
Az okostelefonokkal gyakorlatilag minden más okoseszközt helyettesíteni lehet, habár ez a piac is némileg szűkült. Ugyanakkor kijelenthető, hogy az online kereskedelem még mindig leülteti a számítógépek elé a fogyasztókat.
Az internetezés összeköt

Az internetezés összeköt

2015. november 11.
Az internetezés ma már a netezők 83 százalékának közös családi programot is jelent, legyen szó akár közösségi oldalak látogatásáról, online vásárlásról, vagy éppen online zenehallgatásról, filmnézésről – derül ki az eNET – Telekom „Jelentés az internetgazdaságról” című friss kutatásából.
Tablettel készítjük fel gyermekünket az okostelefonra

Tablettel készítjük fel gyermekünket az okostelefonra

2014. december 08.
Sok magyar szülő lepi meg okoskészülékkel gyermekeit: saját okostelefonnal és tablettel is a kicsik egyötöde rendelkezik, előbbit minden második esetben 8 és 12 éves koruk között, utóbbit pedig még ennél is korábban, 7 éves korukig kapják meg.

Több táblagépet adnak el, mint PC-t

2014. július 08.

A Gartner szerint jövőre érkezik el a fordulópont.

Pintér Róbert a Médiapiac rádióműsorban

2012. szeptember 05.

A Médiapiac szeptember 3-i adásában Pintér Róbert internetkutatóval, az Ipsos Interactive Services ügyfélkapcsolati igazgatójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

″Minden technológia fausti alku″

2012. szeptember 04.

Pintér Róbert internetkutatóval, az Ipsos Interactive Services ügyfélkapcsolati igazgatójával beszélgettünk a Médiapiac szeptember 3-i adásában a 90.9 Jazzy Rádióban. Szó esett technológia és oktatás, kütyü és ember, technológia és evolúció viszonyáról. Hallhattunk a homo informaticusról és a digitális demenciáról is. Íme a szöveges, szerkesztett változat.

Inkább számítógépeznek, mint tévéznek a férfiak

2012. augusztus 21.

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.

Már minden harmadik netezőnek van okostelefonja

Molnár Judit 2012. május 03.

Fél év alatt 7 százalékponttal - 31 százalékról 38 százalékra - emelkedett a kütyütulajdonosok aránya a hazai internetezők táborán belül. A növekedés elsősorban az okostelefonok térhódításának köszönhető: összességében 34 százalék használ már ilyen, internetezésre is alkalmas mobilkészüléket. A kicsi, modern, high-tech eszközök forradalma tehát tovább folytatódik, erre utal az is, hogy a Hungarian Gadget Index (HGI) elérte a 14 pontot.

Jobban mérhetőek az Apple kütyüi

2012. május 02.

Új módszertant fejlesztett ki az Apple készülékek adatainak gyűjtésére a Gemius. Dániában indultak el az újítással, itthon most vezetik be.

Megújult a Kütyü Magazin

2012. február 17.

Az üzemeltető bővítette a gadget-es site szolgáltatásainak körét. Az új dizájn mellett mobilkészülékekre optimalizált weboldallal és egy nagy választékú webshoppal várja a Kütyü Magazin a technikai újdonságok iránt érdeklődőket.