Nőtt a globális reklámpiac

2013. április 23.

Európa viszont továbbra is szenvedett 2012-ben - derül ki a Nielsen adataiból. A feltörekvő piacok nagyrészt hozták a várakozásokat, a legnagyobb bővülést a Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló régió produkálta. Csalódást okozott viszont az Ázsia-Csendes-óceáni térség, amely mögött Kína gyengélkedése áll.

Regionális tendert nyert a Next Wave

2013. március 13.

A megbízás a magyar mellett a cseh és a szlovák piacra terjed ki.

Képernyők harca az Interacton

2013. február 15.

Idén május 23-24-én rendezi meg nemzetközi konferenciáját az IAB Europe.

Picit kevesebbet tévéztünk

2013. január 21.

Aggódniuk persze nem kell a tévépiaci szereplőknek: így is átlagosan 4 óra 57 percig ültünk a képernyő előtt 2012 negyedik negyedévében.

Nem könnyű az FMCG-óriásoknak Európában

2012. augusztus 16.

Miközben a feltörekvő piacokon a középosztály egyre inkább elsajátítja a ″nyugatias″ fogyasztási mintázatokat, kontinensünkön látványos a lecsúszás.

Nem elég transzparensek a nagy márkatulajdonosok

2012. július 11.

Az Amazon, az Apple és a Honda is a legkevésbé transzparens cégek között vannak egy új tanulmány szerint.

A reklámzaj maradt, a pénz elment

2012. február 09.

A korábbiaknál is szélesebbre nyílt az olló a listaárak és a valós médiaköltések között, derül ki a Kantar Media elemzéséből. Azaz, a 2011-ben mért listaáras 3 százalékos növekedés valójűban csökkenést takar. Néhány nagy hirdető alaposan növelte a költését, de nem ez volt a jellemző. Örömteli fejlemény viszont, hogy az autós márkatulajdonosok magukra találtak.

Szeptemberben a humorra buktak a Facebook felhasználók

2011. október 12.

A Fészbuker.hu adatai szerint vicces oldalak gyűjtötték a múlt hónapban a legtöbb rajongót. A márkák közül a Norbi Update és a L´Oréal, a médiumok közül a Blikk szerepel a lista élén. Utóbbi nemcsak a rajongók számát, hanem a gyarapodás ütemét tekintve is az élre került a médiumok kategóriájában. Nem indult viszont még be szeptemberben a kertévék celebgyára.

Facebook-oldalon dolgozik a Traffic BTL

2011. augusztus 11.

A Garnier közösségi oldalon való megjelenését támogatta az ügynökség.

Új megbízásokon dolgozik a Next Wave

2011. április 14.

A L´Oreal Paris, a Stringbike és a Fressnapf választotta különböző típusú megbízásokra a stratégiai márkaügynökséget.

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

15 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.

Tarolt a Ruben és a Napszállta Sevillában

21 órája

Milorad Krstic filmje a legjobb forgatókönyv, a legjobb elsőfilm és az andalúz forgatókönyvíró szövetség díját is elnyerte, Nemes Jeles László filmjét a legjobb európai koprodukciót illető Eurimages-díjjal tüntették ki.