Üzleti fenntarthatóságról szól Lakatos Zsófia új vállalkozása

2020. október 06.

Business Sustainability Program a neve Lakatos Zsófia új vállalkozásának. Az Emerald PR és a Válság112 alapítója tizenöt éve foglalkozik fenntarthatósággal, most ennek stratégiai tanácsadói részére hozott létre új platformot.

Új elnökségi tagja lett a Levegő Munkacsoportnak

2020. június 22.

Elnökségi tagjává választotta a Levegő Munkacsoport Lakatos Zsófiát, aki közel egy évtizede támogatja tanácsaival a környezetvédelmi civil szervezet munkáját.

Közös vállalkozást indít Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba

2019. június 26.

Válság112 néven indít közös vállalkozást Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba. A két tanácsadó kríziskezeléssel foglalkozik majd.

Fókuszban a CSR – Megjelent az új Médiapiac

Fókuszban a CSR – Megjelent az új Médiapiac

2018. december 14.
A Médiapiac 2018-at záró számában a társadalmi felelősségvállalást állítottuk középpontba. Címlapinterjúnkban a Positive by Hinora bemutatja a TOP ügynökségi skilleket, amelyeket öt vezető munkatársuk testesít meg.
#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

#Advent2: Lakatos Zsófia - Emerald Public Relations - Magyar PR Szövetség

2018. december 03.
Folytatódjon az év végi rendhagyó ajándékunk, amelyben a média és a kommunikáció valamely területén dolgozó szakembereket kértünk arra, hogy küldjék el kedvenc karácsonyi reklámjukat.

Reggelizés közben üzletelnek a magyar női vezetők

2018. július 18.

Rendhagyó eseménysorozat indult június végén a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) keretén belül.

A marketing lassan eltűnik

A marketing lassan eltűnik

2017. július 10.
A 4. PR Akadémia keretében az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) elnökével, Maxim Beharral a szövetség célkitűzéseiről és eredményeiről, a PR szakma előtt álló kihívásokról, a társszakmákkal ápolt kapcsolatról és a hamis hírek kezelésében betöltött szerepükről is beszélgettünk.
Ideje az asztalra csapni

Ideje az asztalra csapni

2017. február 28.
Lakatos Zsófiával, az Emerald PR vezetőjével annak kapcsán beszélgettünk a PR-szakma hazai helyzetéről, hogy nemrég újabb három évre megválasztották a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökének.

A Cohn&Wolfe az év regionális ügynökségi hálózata

2016. december 13.

A Cohn&Wolfe nyerte az EMEA Regional Network of the Year díjat az ICCO Global Awards gálán. A WPP-hez tartozó ügynökséget az Emerald PR képviseli Magyarországon.

Elnökséget választott az MPRSZ

2016. november 23.

Három évre választottak elnökséget és egyéb testületeket a tegnapi közgyűlésen. Az elnöki tisztséget az eddigi elnök, Lakatos Zsófia nyerte el.