Stabilan tartja helyét a LEGO Csoport

2018. március 19.

A LEGO Csoport nyolcadik éve folyamatosan jelen van a Reputation Institute éves RepTrak100 listájának Top 10 helyezettje között, idén megtartva a tavalyi 2. helyezését.

Csökkent a LEGO nyeresége

2018. március 06.

A LEGO Csoport nyilvánosságra hozta a 2017. évre vonatkozó pénzügyi eredményeit, amelyek a bevétel és az üzemi nyereség csökkenését jelzik.

Idén érkeznek az első fenntartható LEGO elemek

2018. március 02.

Az olyan zöld „növényi’’ LEGO® elemek, mint például a levelek, bokrok és fák 2018-tól cukornádból előállított, növényi műanyagból készülnek.

A Pindúr pandúrok LEGO-figurákként szálldosnak

2018. február 20.

Katie Eary divattervező Pindúr pandúrok inspirálta, 15 darabból álló kollekció a girl powert, az egyenlőséget és a diverzitást ünnepli.

A Lego csoport globális médiaügynöksége az Initative

2017. november 29.

Az Initiative, az IPG Mediabrands kultúra-vezérelt médiaügynöksége nyerte a LEGO® Group globális médiaügynökségi megbízását egy szoros megmérettetés után.

Nickelodeon játszóházzal startol az idei LEGO Store Show

2017. május 29.

Több mint egymillió LEGO kockával, tematikus építőasztalokkal, sport programokkal és ajándékokkal várják a résztvevőket.

Gyógyászati eszközöket adományozott a LEGO Csoport

2016. október 05.

A cég Helyi Közösségi Szerepvállalás programjában a dolgozók hozzák a jótékonysági projektek ötleteit és részt vesznek a megvalósításban is.

LEGO Store-t kap a WestEnd

2016. szeptember 30.

Ma megnyílik a LEGO Store WestEnd. A nyitó hétvége számos izgalmas programot és játékot tartogat kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Budapesttel marketingel a LEGO

2016. szeptember 23.

Sok-sok évtized, számos átalakítás, bombázás, szobordöntés és állítás után most egy eddig még sosem használt „építőanyagból” húzták fel Budapest két világhírű nevezetességét.

A Well PR a LEGO-val dolgozik

2016. július 07.

A Well PR 2016. július 1-től a LEGO Hungary Kft. stratégiai PR kommunikációs ügynökségeként teljes körű kommunikációs szolgáltatásra kapott megbízást.

Ötven éves a LEGO DUPLO

2019. január 30.

Néhány kiemelkedő mozzanat az elmúlt fél évszázad nagy építési pillanataiból.

40. születésnapját ünnepli a LEGO minifigura

2018. szeptember 6.

1978-ban a diszkózene uralta a slágerlistákat, még nem léteztek mobiltelefonok és az internettől is több mint egy évtized választott el. Ebben az évben kezdődött el a legelső LEGO minifigurák gyártása.