Átszervez a Cartoon Network

2015. június 30.

A licenc és a merchandise területeket vonja saját irányítása alá a médiacég.

Tavasszal indul a Bauer Media Group új magazinja

2014. november 12.

A nyomtatott sajtó legerősebb márkájának számító People német kiadása a Time licence alapján készül majd.

Bécsi formalitás

2014. április 09.

Egyelőre csak találgatni lehet, miért nem bontakozott ki verseny Ausztria leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának frekvenciájáért.

Brit spektrumbarátság

2014. április 03.

A kereskedelmi szektornak nagyobb, az államnak kisebb sávszélesség kell; ez a technikai fejlődés következménye. A felek egyezkedni kezdenek.

Vett a Mediaset

2014. február 25.

Egyre kívánatosabbra stafírozza magát az olasz médiaház, amelynek fizetős tagozata hamarosan tulajdonost válthat. Kérők szép számmal akadnak.

Drága sportok

2014. január 13.

Egy nemzetközi elemzés szerint – válság ide vagy oda – tartósan emelkedik a prémium sportesemények közvetítési jogainak ára.

Túlad a CME

2013. november 28.

Megvan a médiaház nagy lefaragó akciójának első áldozata.

Brutális brit emelés

2013. október 21.

Sokszorosára ugorhatnak Nagy-Britanniában a mobilszolgáltatók által fizetendő frekvenciadíjak, ami értelemszerűen kihathat a fogyasztókra is.

Letehetetlen sztorik

2013. október 07.

Nem kevesebbre vállalkozik a Forbes novemberben érkező magyar kiadása, mint hogy oligarcházással és furcsa nyilatkozási kultúrával terhelt piacunkon a hazai üzleti élet sikeres vagy épp bukott nagyágyúiról szállítson letehetetlen történeteket. Galambos Mártonnal, a havi magazin főszerkesztőjével beszélgettünk.

Új utakon a német T

2013. szeptember 20.

Sajtóértesülések szerint újabb bevételi forrás kiaknázását mérlegeli a Deutsche Telekom. Tavaly kezdtek rákészülni, most begyorsítottak.