Metrótévé Moszkvából

2013. május 06.

Nemsokára újabb látványosság várja az utazókat az orosz főváros metróhálózatának kocsijaiban és állomásain. Lassan a beruházó kiléte is kiderül.

Pénztelen brit 4G

2012. december 18.

Alaposan elszámolja magát, aki az ezredforduló frekvenciaaukcióinak eredményét várja a 4G-sávok árverezésétől – mutatják brit illetékesek közlései.

Perel a Nokia

2012. december 04.

A globális mobilpiac két rosszul teljesítő szereplőjének pereskedésétől lehet hangos hamarosan a média. A Nokia bíróság elé citálja a RIM-et.

Vége a spanyol focibalhénak

2012. augusztus 28.

Gyakorlatilag az utolsó pillanatban született egyezség a spanyol labdarúgó liga mérkőzéseinek közvetítési jogáról. A vita a kormány szemét is szúrta.

Újra a magyar piacon a Men´s Health

2012. augusztus 17.

Augusztus közepétől jelenik meg a férfimagazin, a Marquard Media kiadásában.

Ujjlenyomat az Apple-től?

2012. augusztus 07.

Jelentős felárat fizetett egy mobil biztonságtechnikával foglalkozó cég papírjaiért az Apple, és nem kizárt, hogy egy futurisztikus ötlet okán.

Oroszországi LTE-start

2012. július 17.

Kiosztotta a negyedik generációs mobil-licenceket a moszkvai távközlés-szabályozási hatóság. Különösebb meglepetés nem érhette a szemlélőket.

Gödröt ás a T-csoport

2012. május 28.

Gordiuszi csomó átvágására készül a Deutsche Telekom, miután alulmaradtak a német ligaküzdelmek közvetítési jogáért futott versenyben.

Nevet vesz az Apple

2012. május 15.

Kacifántos történet végére kerülhet pont, ha az amerikai informatikai óriáscég kiegyezik egy kínai vállalkozással, és kiváltja annak bizonyos jogait.

Drága a Bundesliga

2012. április 25.

Kis pénz, kis foci – nagy pénz, nagy foci. A sportbölcsesség alapján Németország ″nagy focit″ mondhat magáénak.