Bevásárolt az EBU

2012. április 04.

Két olyan sportesemény európai jogait szerezte meg az öreg kontinens közmédia-szövetsége, amelyek holtbiztos kasszasikernek számítanak.

Jön a brit 4G

2012. március 20.

Hatalmas lökést adhat Nagy-Britannia médiapiacának, ha sikerül még az idén elindítani az ország első negyedik generációs mobilhálózatát.

Állami noszogatás a cseh mobilpiacnak

2012. március 14.

Ősi módszert választott a cseh gazdasági minisztérium a – szakértői szerint túlságosan is lanyha – mobilpiac felrázására.

Albánia megtelt

2012. március 05.

Kútba esett a helyi telekommunikációs szupertender – jelentette be a napokban a tiranai hírközlési hatóság. A kért ár töredékét kínálták ugyanis.

A Disneynél az RTL nyert

2012. február 07.

Filmszerződéssel erősítheti németországi pozícióit az RTL-csoport, megfricskázva ezzel a nagy vetélytárs, a ProSiebenSat.1 orrát.

Újrázott a Viasat-hoki

2011. december 12.

Meghosszabbította jégkorong közvetítési licencét egyik fontos piacán a svéd Modern Times Group. Az MTG még hat évig egyeduralkodó.

Filmre megy a WikiLeaks

2011. július 05.

A kiszivárogtatástól rettegő kormányok és a nyomozó hatóságok után a filmipar érdeklődését is felkeltette a WikiLeaks.

Nem lesz több kézilabda a Viasat3-on

2011. március 18.

A csatorna visszaadta a jogokat az EHF-nek, mivel az nem egyezett bele, hogy a Viasat6-ra tolják át a közvetítéseket. Korábban is meccseltek már ezen.

Regionális pénzeső

2011. március 16.

A térség újabb állama ismerkedhet a nálunk 40 milliós játszma néven futó formátum helyi változatával.

Drága gyerek Nikolas

2010. december 21.

Nem a semmiből indult az énekes: profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, valamint érvényes lemezszerződése volt, mielptt jelentkezett a versenyre.