Pénztelen Milliomos

2010. szeptember 21.

Nem tér vissza az RTL Klubra a Legyen ön is milliomos!; a Fábry Sándor vezette műsor búcsújától ír az Origo.

X-Faktor – magazinban?

2010. szeptember 14.

Magazinformában is megjelenik a német piacon az X-Faktorral az RTL-csoport. Nálunk a ködös jövőbe mutat a leányvállalat.

Fociháború román módra

2010. szeptember 10.

Hamarosan elkeseredett harcba keveredhet egymással a román televíziós piac több nagy szereplője. Indulnak a fociliga-jogok aukciójának előkészületei.

Pénzt hoz a YouTube

2010. szeptember 07.

Fennállásának első nyereséges évét zárhatja az idén a világ legismertebb és leglátogatottabb fájlmegosztó oldala.

Már ölnek az Eurovízióért

2010. augusztus 25.

Háromnegyed évvel a dalverseny döntője előtt már gőzerővel tart a vetélkedés: ki rendezze meg a 2011-es viadalt. Eddig négy város aspirált.

Exkluzív csomag a Viasattól

2010. augusztus 24.

Exkluzív kábeltelevíziós jogokat vásárolt két magyarországi csatornája számára a Viasat Broadcasting. Az eladó az NBC.

Sláger, Danubius: 10-10 milliárd

2010. augusztus 22.

Számszerűsítették egy interjúban az egykori Sláger és Danubius főnökei, mekkora becsült káruk országos rádiós frekvenciájuk elvesztése miatt.

Polyák szerint nincs mit elosztani

2010. augusztus 20.

Magyarország túl drága a tévécsatornák üzemeltetői számára, ezért lép át külföldi joghatóság alá mind több adó – véli az ORTT majdnem-elnöke.

Drágább lett a Bundesliga

2010. augusztus 20.

Harmadával többet kaszál első- és másodosztályú meccseinek közvetítéséért a Bundesliga, mint eddig. Ebből pedig több jut a csapatoknak.

MTV: itt a taloncsatorna

2010. augusztus 19.

Újabb csatornával indulhat el Magyarországon az MTV Networks; pasiadóra szerzett csehországi műholdas licencet a társaság. Más kérdés, hogy egyelőre nem terveznek ezzel piacra lépni nálunk. A nemrégiben kiadott prágai jogosultságnak nem az az érdekessége, hogy 24 órás, általános szórakoztató csatornára szól, hanem az, hogy mely országokra. A cseh mellett ugyanis a lengyel, a magyar, az orosz, a román, a szlovák és az ukrán piacra is érvényes a Spike licence – de belekerült „célországként” a közelinek még a legnagyobb jóindulattal sem mondható Dél-Afrika, Izrael, Kenya és Nigéria is.