„A konzekvens menedzsment alapelveit ötvözni kell a kiszámíthatatlansággal”

„A konzekvens menedzsment alapelveit ötvözni kell a kiszámíthatatlansággal”

Médiapiac 2020. szeptember 21.
„Tulajdonképpen alig van olyan kampányunk, amit év elején előre láttunk, minden folyamatosan alakul és másnapra megváltozik, harmadnapra pedig újra átalakul” – mondja Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója, akit többek között arról is kérdeztünk, hogyan sikerült átszervezni a munkát a COVID–19 miatt, mi okozott ebben nehézséget, vagy mi ment könnyebben, milyen típusú kommunikációs aktivitásokra számíthatunk az őszi szezonban, és hogy mik voltak a válság legnagyobb tanulságai.

Gyökeres változások az online hirdetési piacon

2020. április 15.

Karácsonyi időszakot idézően fogyasztják a tartalmakat az emberek, rengeteg időt töltenek a híréhségük kielégítésére a közösségi média felületeken – mondja Kelemen Zsolt.

Hatékonyabbak a női vezetők, mégsem feltétlen őket preferáljuk

Hatékonyabbak a női vezetők, mégsem feltétlen őket preferáljuk

2020. január 09.
Emberi, megértő, jó szakember és csapatának motorja a női vezető. Bár a többségnek mindegy, milyen nemű a főnöke, aki dönt valamilyen irányba, inkább férfi vezetőt szeretne magának – derül ki a Lounge Group és a Neticle közös véleményfelméréséből, amelyet döntően a munkaképes korosztályba tartozó 25-59 év közötti nők töltöttek ki a Médiapiac online portálján.

Paks nem Csernobil

2019. október 11.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Lounge Group kommunikációs divíziója szervezte sajtóbejáráson mutatták meg az újságíróknak, miért nem lehet Paksból Csernobil.

PR News Platinum PR Awards döntős a Magyarország rejtett kincsei kampány

2019. szeptember 05.

Legutóbbi European Excellence Awardson, Sabre Awardson, valamint az IPRA Golden World Awards for Excellence-en is shortlistre került.

Új szakemberekkel bővült a Lounge Communication csapata

2019. augusztus 06.

Négy fővel bővült az elmúlt fél évben a Lounge Communication szakembergárdája. A tapasztalt munkatársak leigazolását a különböző szektorokból szerzett több új ügyfél színvonalas kiszolgálása indokolja - írják.

A rejtett kincsek felfedezői

2019. április 26.

Sperczel Dániellel, a Lounge Design ügyfélkapcsolati igazgatójával, a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kommunikációja kapcsán beszélgettünk arról, hogyan lehet egy sikeres kampányt még sikeresebbé tenni.

Új kormányzati kampány indul a régi jelszóval

2019. január 03.

A tévékben, a rádiókban és az óriásplakátokon zajló kampány szlogenje: Magyarország jobban teljesít.

Ezüst díjat nyert a Lounge Communication a HRKOMM Awardon

2018. október 10.

Mi az a Tax Accountant és a Bid Manager? - Ezeket magyarázta el a társaság.

Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

2018. szeptember 08.
Noha az ötletgazda, Fabricius Gábor szerint a lista június első hetében került volna a nyilvánosság elé, az csak a tegnapi napon történt meg. Ahogy a Marketing&Media írja: ″Taroltak rajta az állami ügynökségek, a piaciak közül pedig a Republic Group és a White Rabbit nyert.″

A HangHordozók legjobbjait díjazták

2 órája

A Lámpaláng zenekar, a Bettika duo, a Resti Kornél zenekar, a Dudás-Kormos-Zelei trió, Németh Viktor és a Tramonti együttes lettek az idei díjazottak.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

20 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)