Az amerikai és a magyar médiafogyasztási szokásokat vetette össze a Lounge Group

Az amerikai és a magyar médiafogyasztási szokásokat vetette össze a Lounge Group

2020. november 02.
Van, amiben csak kullogunk a tengerentúliak után. De vajon miben járunk még náluk is előrébb?
Magyar kutatástól zeng az amerikai sajtó

Magyar kutatástól zeng az amerikai sajtó

2020. október 29.
Az USA legnagyobb hírügynöksége, az Associated Press (AP) is beszámolt a magyar Lounge Group felméréséről, amelyet a november eleji amerikai elnökválasztás kapcsán hozott nyilvánosságra. A felmérést közlő lapok, köztük a tekintélyes Yahoo Finance-szel, együttesen havi több mint százmillió olvasóhoz juttatják el híreiket.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb kampánya

2020. szeptember 21.

Elindult a Szerencsejáték Zrt. legújabb négy hetes integrált marketing kampánya. A termékfókuszú kampány célja, hogy magyarországi sportfogadói közösséget építve aktivizálja és bővítse játékosbázisát.

Számít a véleményed! - Hogyan hatott a munkakedvedre a járványhelyzet?

2020. augusztus 24.

Töltsd ki te is a Lounge Group, a Médiapiac és a Századvég közös kérdőívét és segítsd a szakemberek munkáját, hogy mielőbb megértsék a pandémia miatt kialakult helyzetet, és reagálni tudjanak a változásokra!

Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Magyar arany is született az Eventex Awards 2020-on

Szebegyinszki Szilvia 2020. július 21.
A tizedik nemzetközi Eventex Awadson 39 ország 444 nevezettje mérkőzött meg a legjobb eseményes kitüntetésekért. A Lounge Group egy arany és két bronz fokozatú elismerést szerzett a versenyen. Erről írtunk a Médiapiac 2020-as 3. lapszámában.
A világ legjobbjai között a Lounge Group

A világ legjobbjai között a Lounge Group

2020. július 10.
A legjobb 50 rendezvényszervező vállalat közé választották egy globális versenyen elért eredményei alapján a magyarországi Lounge Groupot. A rangos Eventex Top50 listán 24 különböző országból szerepelnek vállalatok, hazánkat egyedüliként a kommunikációs ügynökség képviseli. A magyar szakembereknek járó nemzetközi elismerés elsősorban az elmúlt időszak két jeles eseményének, a tavalyi Bryan Adams Szuperkoncert és a V4 Future Sports Fesztivál magas színvonalú megrendezésének köszönhető.
„Home-made” reklámkampány

„Home-made” reklámkampány

Médiapiac 2020. július 06.
A koronavírus sok mindent elhalkított, így például a már szemünknek megszokottá vált „plakátzajt” is. Kevesebb a hirdetés bármerre nézünk, ezért is tűnhetett mostanában fel, hogy sokszor jönnek szembe a Szerencsejáték Zrt. új plakátjai. Úgy fest, náluk és a kampányt kivitelező Lounge Group ügynökségnél cseppet sem állt meg a munka, mi több, elindítottak egy áprilistól nyárig futó projektet. A nem mindennapi munkafolyamatokról és a sikerről először Szász Tamás, a Szerencsejáték Zrt. marketingfőosztályának vezetője, őt követően pedig Gödrei Fanni, a Lounge Group account managere beszél lapunk 2020-as harmadik számában. (X)

Minden változik a home office miatt?

2020. május 21.

Rugalmasan alkalmazkodott az otthoni munkavégzéshez a megkérdezettek többsége, kétséges azonban, hogy megreformálja-e a home office a munkavégzési szokásokat – derül ki a Lounge Group véleményfelméréséből.

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Cser Anikó Panni 2020. február 21.
Ezt a cikket évtizedekkel ezelőtt csak álnéven írhattam volna meg. Férfiálnéven. Jóllehet hiába ragadtam volna tollat és tintát, hiszen nem volt lehetőség lejegyezni azt, amit most: vezető beosztású kolléganőim véleményét a női főnökökről.
Amikor a nő irányít - valóban empatikusabb a női főnök?

Amikor a nő irányít - valóban empatikusabb a női főnök?

2019. november 26.
Hogyan viselkednek a hölgyek vezető beosztásban, és szeretnének-e több női vezetőt az emberek? A Lounge Group és a Mediapiac.com közös felmérése kurrens témát feszeget.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

17 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)