Nem ismerjük a mobilfizetési appokat

Nem ismerjük a mobilfizetési appokat

2016. január 21.
Erőteljes marketing nélkül a hazai szolgáltatóknak nem sok esélyük marad a globális versenytársakkal szemben, derül ki a FinTech Group és a GKI Digital kutatásából.
Interaktív Tesco áruházak lepték el a budapesti buszmegállókat (x)

Interaktív Tesco áruházak lepték el a budapesti buszmegállókat (x)

2014. december 19.
Magyarország legnagyobb hipermarket lánca, a Tesco november közepén összesen tizenegy buszmegállóban nyitott interaktív áruházat Budapesten. Az egyedi megjelenésű megállókban kedvünkre válogathatunk a termékek közül, amiket a Tesco Online Bevásárlás alkalmazás vonalkód leolvasójának segítségével ott helyben, percek alatt be is szerezhetünk. Így akár már a buszra várva is elintézhetjük bevásárlásainkat, pont úgy, mint egy igazi Tesco áruházban.

Mobilozás közben... másik mobilt használunk

2014. február 17.

Nemcsak tévét használnak a felhasználók második képernyőként, miközben telefonjukon böngésznek, derül ki egy nemzetközi kutatásból.

Termékfelismerős mobilapplikáció készül

2013. augusztus 30.

Nem lesz szükség QR-kód vagy vonalkód beolvasására és egyszerűbb lesz a közlekedési vagy koncertjegy vásárlása abban az új generációs mobilfizetési rendszerben, amelyet a Cellum fejleszt EU-források felhasználásával.

Csaknem egymilliárdos költés mobilon

2013. február 08.

Robbanásszerű növekedésnek indult a mobileszközökön keresztüli vásárlás Magyarországon. A Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu oldalain tavaly csaknem elérte a 29 milliót az ilyen eszközökről érkező látogatószám, amely ötszörös növekedés 2011-hez képest, miközben az átmenő forgalom mobilon 200 millió forintról csaknem egymilliárd forintra emelkedett tavaly - közölte a cég.

Itt a t-kereskedelem

2012. november 23.

Az e-kereskedelem és az m-kereskedelem után itt az újabb kifejezés, amit megtanulhatunk a jövőben. Igaz, egyelőre inkább Amerikában jelent lehetőséget a kiesett tévés bevételek pótlására.

A mobilosok még szenteste is vásárolnak

2012. november 16.

Százmillió forint feletti forgalom várható karácsonykor - derül ki az allegroup.hu felméréséből.

Mobilos megbízásokat nyert a neo

2012. április 06.

Négy ügyfélnek dolgozott a Neo Interactive mobilfejlesztéseken.

Idén 7 milliárd dollár értékben fizetünk mobilon

2012. január 12.

A PayPal majdnem megduplázta korábbi, 4 milliárd dolláros előrejelzését.

Mobilos együttműködésben a Google és a Telenor

2011. november 16.

A globális megállapodás szerint a mobilcég androidos felhasználói külön Telenor-boltból válogathatnak az Android Marketen belül.