Megvannak 2019 legjobb honlapjai

2 napja

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 183 nevezés érkezett.

Átadták a Sportmarketing Díjakat

2019. december 05.

A díj kiváló felületet és alkalmat adott arra, hogy a legjobb hazai sportmarketing együttműködések megmérettessék magukat - írják.

A Kreatív Vonalak Kft. lett az év ügynöksége

2019. december 03.

A Móricz Zsigmond Színház pedig „Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2019” címet nyerte el a Marketing Diamond Awards idei pályázatán.

Meghosszabbították a beadási határidőt

2019. november 18.

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.

Várják a pályázatokat a Sportmarketing Díjra!

2019. november 04.

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata kihirdette az első, magyar Sportmarketing Díjat, amelyre november 15-ig várják a pályázatokat.

Már lehet pályázni a Marketing Diamond Awards-ra

2019. október 22.

A Magyar Marketing Szövetség tizenegy kategóriában várja a pályázatokat olyan kampányokról és aktivitásokról, amelyek 2018. október 1. és 2019. október 31. között valósultak meg.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. szeptember 02.

A Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny szakmai zsűrije idén is a digitális marketing legújabb és legkreatívabb megoldásait keresi.

Elindult a 2019-es Az Év Honlapja pályázat!

2019. augusztus 14.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja.

Siófok a Marketing Fővárosa

Siófok a Marketing Fővárosa

2019. június 19.
2019. június 5-én került sor az ötödik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, amelynek a MédiapiacON konferenciája, a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű „Smart City Smart Marketing″ szekciója adott otthont.

Több nagymárka is csatlakozott a Magyar Marketing Szövetséghez

2019. április 10.

A Coca-Cola Magyarország, a Henkel Magyarország, a Magyar Posta, a Nestlé Hungária, az MVM és a T-Systems Magyarország is csatlakozott a szervezethez.

Bízunk Péntek 13 szerencsehozó erejében

4 perce

Péntek 13-nak majdnem minden harmadik magyar különleges erőt tulajdonít, amely sokkal inkább pozitív, mint negatív a számukra – derül ki a Szerencsejáték Zrt. által készített online felmérésből.

Pályázattal jön a Biztonságos Internet Nap 2020

18 órája

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a 2020-as Biztonságosabb Internet Nap alkalmából offline játékkészítő és videópályázatot ír ki hazai általános és középiskolások számára.