MAKSZ Mentőöv: COVID-gyorssegély az állásukat vesztett kreatív és kommunikációs szakembereknek

MAKSZ Mentőöv: COVID-gyorssegély az állásukat vesztett kreatív és kommunikációs szakembereknek

2020. augusztus 11.
A koronavírus járvány miatt állás nélkül maradt vagy nehéz helyzetbe került kommunikációs szakembereket támogat a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének legújabb programja, amelyhez a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet partnerként, a Magyar Telekom pedig kiemelt támogatóként csatlakozott. A kétlépcsős program keretében a fejenként 150 000 Ft-os gyorssegély mellett a MAKSZ egy, az iparágra szakosodott álláskereső portált is létrehozott.

Lezárult a Magyar Telekom digitális tudásfesztiválja, a SmartFest

2020. június 08.

6 nap, 61 programlehetőség, 12.000 óra tanulás, 16.000 aktivitás, 2.000 részvevő kolléga – így zárult a Magyar Telekom belső rendezésű tudásfesztiválja, a SmartFest.

Egy egész hétig ünnepli a gyermeknapot a Magyar Telekom

2020. május 25.

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházzal és a KEDD stúdióval, a kufli animációs rajzfilmsorozat alkotóival együttműködve különleges online mesesorozattal készül a Tavaszi Digitális Gyerekhétre a Magyar Telekom.

A Magyar Telekom a legvonzóbb munkahely a telekommunikációs szektorban

2020. május 22.

A Magyar Telekom nyerte el idén a Randstad Award telekommunikációs szektor különdíját.

A Magyar Telekom legújabb kampánya a fiatalabb és idősebb generációk együttműködését állítja középpontba

2020. március 25.

A Magyar Telekom felelős szolgáltatóként arra hívja fel a figyelmet, hogy a Tettek Hálózatán generációk segítik egymást, eszmét cserélnek és együtt előbbre jutnak.

Csúcson a hazai net-forgalom a home-office és az otthoni tanulás miatt

2020. március 17.

20-30 százalékkal növekedett adatforgalmat tapasztaltak a hétfőtől elrendelt távoktatás, és sok helyen bevezetett távmunka miatt a magyarországi mobilszolgáltatók - írja az MTI.

670 millióra bírságolták a Telekomot

2020. február 19.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Az MNB 5 millió forintra bírságolta a 4iG Nyrt.-t

2020. január 23.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a T-Systems Magyarország Zrt. megvásárlásának meghiúsulását vizsgálva, megbírságolta a 4iG Nyrt.-t, egyúttal a Magyar Telekom Nyrt.-vel szemben is intézkedett - írja az MTI.

Tudatos internethasználatra inspirál a Magyar Telekom új kampánya

2019. augusztus 30.

Augusztus 10-én reklámfilmmel, majd outdoor kihelyezésekkel indult a Magyar Telekom tudatos internethasználatra inspiráló kampánya, amely olyan jelenségeket dolgoz fel, mint a lájkfüggés.

Több mint 7 millió gyűlt össze az autizmussal élő fiatalok életének jobbá tételéért

2019. január 16.

A Magyar Telekom Csoport és a Fenntarthatósági Média Klub karácsonyi jótékonysági kezdeményezésének köszönhetően 7,2 millió forint adomány gyűlt össze az Autistic Art Alapítvány részére.