Élelmiszeripari nagyágyúk csatlakoztak a hazai menzaprogramhoz

2018. december 03.

Három nagy élelmiszeripari gyártó csatlakozott a Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán (HAMM) programhoz.

Így vásárol a magyar

2018. augusztus 23.

A magyar élelmiszer megítélése minden szempontból kiváló, mégis tudatosan csupán a magyarok alig egyharmada keresi a hazai termékeket az üzletek polcain – derül ki a Médiaunió Alapítvány legfrissebb vásárlói kutatásából.

A Praktiker ajánlja a Magyar Terméket

2018. április 19.

Az eredetjelölés egységesítése és a hazai gazdaság erősítése érdekében közös programot indított a magyarországi Praktiker és a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.

75.000 újszülött családjához jutnak el a csomagok

2018. március 26.

A fiatal családok magyar termékekkel való elérése, a hazai gazdaság erősítése egyaránt célja a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében induló projektnek.

Vadiúj Vitara kétszáz forintból

2018. március 02.

Ózdra került a Magyar Termék 2017-es nyereményjátékának fődíja.

Együtt a fogyasztóvédők és a Magyar Termék

2018. február 14.

Együttműködési megállapodást kötött a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete és a Magyar Termék Nonprofit Kft. a Magyar Termék védjegyek megbízhatóságának erősítése és a fogyasztók érdekében.

Fogyasztóvédőkkel erősít a Magyar Termék

2018. február 13.

Együttműködési megállapodást kötött a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) és a Magyar Termék Nonprofit Kft. mindez tovább erősíti a Magyar Termék védjegyeinek megbízhatóságát.

Virtuális hízlalás, valódi disznótor

2018. február 08.

Bárki felnevelheti saját malacát Cégénydányádon anélkül, hogy elmozdulna a foteljéből a Legyen Malacod! program keretében.

Indul a HAMM a magyar menzákon

2017. november 14.

A piac három meghatározó szereplőjének összefogásával útjára indult a HAMM, a Hazai Alapanyagok a Magyar Menzán Program.

Telt házas Magyar Kincsek Halországban

2017. november 07.

A Paksi Atomerőműbe és Halországba, a Rétimajorban lévő 750 hektáros tórendszerbe vitte vendégeit a Magyar Kincsek, amely telt házas rendezvénnyel zárta az évet.