A Magyar Turisztikai Ügynökség, a MOL, a MÁV és a Volánbusz közös kampányt indít

2020. június 09.

A Magyar Turisztikai Ügynökség, a MOL, a MÁV és a Volánbusz közös kampányt indít, amelynek célja a biztonságos utazást szolgáló intézkedések bemutatása.

PR News Platinum PR Awards döntős a Magyarország rejtett kincsei kampány

2019. szeptember 05.

Legutóbbi European Excellence Awardson, Sabre Awardson, valamint az IPRA Golden World Awards for Excellence-en is shortlistre került.

A rejtett kincsek felfedezői

2019. április 26.

Sperczel Dániellel, a Lounge Design ügyfélkapcsolati igazgatójával, a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kommunikációja kapcsán beszélgettünk arról, hogyan lehet egy sikeres kampányt még sikeresebbé tenni.

Díjazták a Magyar Turisztikai Ügynökség kampányát

2019. március 08.

A legjobb turisztikai filmek és a legjobb turisztikai kampány kategóriájában hozott haza egy-egy ezüst díjat a Lounge Design Európa egyik legnagyobb turisztikai vásáráról, a berlini ITB-ről.

Bemutatkozott a magyar bor új márkakoncepciója

2019. március 04.

Az új arculatot Gál Zsombor, az MTÜ bormarketingért felelős szakértője és Ipacs Géza arculati tervező, a márkakoncepció kidolgozója egy közös előadás keretében mutatta be.

Budai villába költözött Orbán Ráhel divatügynöksége

2019. január 02.

A százéves épületben kialakított irodaházat hosszú ideig egy reklámcég bérelte. Most az állami ügynökség megjelenése után felújítási munkák kezdődtek az ingatlanon.

Elkészült Magyarország új turisztikai országmárkája

2018. október 17.

Bemutatta Magyarország új turisztikai márkáját a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).

Csökkent a turizmus szezonalitása

2018. július 12.

Erősödött az év első öt hónapjában a turizmus, a bővüléssel párhuzamosan egyre több úti célon sikerült csökkenteni a szezonalitást, és a forgalom területi koncentrációja is enyhült - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Közösen mutatkoznak be a V4-ek borai

2018. április 03.

A Visegrádi Csoport 2017–2018. évi magyar elnöksége alkalmából cseh, lengyel és szlovák borokat is bemutatnak a VinCE Budapest Wine Show-n április 5. és 7. között.

Orbán Ráhel alakítja ki az új országmárkát

2018. március 05.

Saját területükön kiemelkedő szakemberek segítik az új magyar országmárka megalkotását, amely akár évtizedekre meghatározhatja a külföldiek Magyarországról kialakított képét - mondta az MTÜ vezérigazgatója.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

10 órája

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.