Bőrön viselt névjegykártya

Bőrön viselt névjegykártya

2017. március 17.
Egy elegáns belvárosi luxusszálloda parfümszalonjában találkozunk, a hangulat mégsem annyira dekadens, mint inkább különös. Zólyomi Zsolt számomra egy modern kori Sherlock Holmesnak tűnik, aki apró laboratóriumában kutatja minden idők legtökéletesebb parfümjének titkát. Az egyetlen magyar parfümőrrel magyar milliárdosokról, marketingelvárásokról, David Beckham bal lábáról, provokatív reklámokról, de leginkább márkákról és illatokról beszélgettünk.

Ügynökséget választott a Magyar Turizmus

2014. október 30.

A megbízás a külföldi kommunikációt érintő médiaügynökségi feladatokról szól.

A Balatont reklámozza a Theodora

2012. november 23.

Együttműködési megállapodást kötött a Kékkúti Ásványvíz Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt.

Az MEC nyerte a Magyar Turizmus tenderét

2012. augusztus 15.

A médiaügynökség ennek nyomán a külföldi kommunikáció tervezésén dolgozik.

Nem aggódik a Malév leállása miatt a Magyar Turizmus Zrt.

mwx 2012. február 03.

A 66 éves múltú nemzeti légi vállalat leállása miatt csak átmeneti visszaesésre számít a magyarországi turizmus élénkítéséért felelős cég.

Skandináv valóságshow-t forgatnak Magyarországon

2011. szeptember 20.

Élsportolók küzdenek meg a Mesterek Mestere címért a Balaton környékén. Ezzel is népszerűsítenék az északiak felé Magyarországot.

Android Marketen a Telenor új alkalmazásai

2011. június 16.

Június 16-tól díjmentesen letölthetőek az Androideák ötletpályázat dobogós alkalmazásai: a magyar nyelvű applikációkat egy helyen összegyűjtő Magyar Alkalmazások és a hazai bicikliseknek szánt Kétkerék kerékpáros útvonaltervező.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

19 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

22 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.