4,4 százalékkal szűkült a médiapiac

2012. szeptember 11.

A Kantar Media első féléves adatai szerint különösen az egyébként erős tavaszi hónapok visszaesése volt fájdalmas. A nagy hirdető szektorok közül a pénzintézetek és az élelmiszeripari cégek vágták meg a leginkább a költéseiket. kétszámjegyű listáras növekedést egyedül a könyvkiadás, tömegtájékoztatás szektor produkált. Decemberre talán javulhat a helyzet.

Róna Márta a Corinthiánál

2012. július 25.

A szakember legutóbb a Malév kommunikációs igazgatója volt.

Van-e élet a Malév után?

2012. március 09.

Persze, hogy van, mondja Habóczki Zsolt, a HurráNyaralunk.hu-t és a Repjegy.hu-t üzemeltető Weco Online ügyvezetője. Izgalmas egy-másfél év következik ugyanakkor a légitársaságok és az utazási irodák szempontjából is. Egyelőre hektikus a kép az árakat és az újonnan benyomult társaságokat tekintve is. A szakember szerint önámítás az a gondolat, hogy egy ekkora piac elbír egy saját nemzeti légitársaságot, a csehek is inkább csak haladékot kaptak, éppen a Malév-csőd miatt.

Újsághirdetéssel búcsúzik a Malév

2012. február 10.

Pénteken az egyik napilap hátsó oldalán megjelent az utolsó Malév-hirdetés. Így köszönnek el a 66 évi működését egy héttel ezelőtt befejező magyar légi vállalat dolgozói.

Nem aggódik a Malév leállása miatt a Magyar Turizmus Zrt.

mwx 2012. február 03.

A 66 éves múltú nemzeti légi vállalat leállása miatt csak átmeneti visszaesésre számít a magyarországi turizmus élénkítéséért felelős cég.

Metropol a Malév járatokon

2011. november 22.

Minden munkanapon elérhető a napilap a gépeken, november második felétől.

Online utazástervezőt indított a Malév

2011. június 27.

Éves szinten százmilliós nagyságrendű plusz bevételt vár az új szolgáltatástól a légitársaság.