Nincsenek trükkök, csak a kemény munka

Nincsenek trükkök, csak a kemény munka

2018. február 09.
A kaliforniai sorozatvállalkozó és befektető, Mohamed Geraldez kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, mennyire (nem) fontos a marketing a startupok esetében.

Ariana Grande a Reebok új arca

2017. szeptember 21.

A 113 millió Instagram követővel bíró énekesnő érkezésével a fiatalabb generáció igényeit elégíti ki a Reebok Women.

Dwayne Johnson újra Ford ügyfélszolgálatosnak áll

2017. február 16.

Az ismert színész 2015 óra dolgozik együtt az autómárkával, de a szerelme a Fordok iránt sokkal régebbre nyúlik vissza.

Kik formálják a jövőt?

Kik formálják a jövőt?

2015. április 24.
Az Y (vagy millenáris) generációval kapcsolatban számos tévképzet él a köztudatban – állítja az Economist Group kutatása. Így például azt gondolják róluk, hogy nem érdeklődőek és csak önmagukkal vannak elfoglalva. Márpedig ez a generáció fogja meghatározni a marketing, a média és a technológia közeljövőjét, ezért érdemes közelebbről megismerni őket.

Tud-e márkát építeni a digitális kommunikáció?

2013. szeptember 30.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Harmadik alkalommal az autóipar szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat. A beszélgetés harmadik része következik a digitális márkaépítés lehetőségeiről.

Erre figyelnek 2013-ban az FMCG-márkatulajdonosok

2013. május 22.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Első alkalommal az FMCG-szektor szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat és elvárásaikat. A beszélgetés negyedik, záró része következik.

Németh Ottó a Médiapiac rádióműsorban

2013. április 08.

A Médiapiac március 18-ai adásában Németh Ottóval, a Henkel Beauty Care üzletágának marketingvezetőjével beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.