Jónak lenni jó! - Idén a koraszülöttek mentését támogatja a műsor

5 órája

Idén a koraszülöttek mentését támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány - jelentette az MTI.

Jövő héttől a standokon a TOP200 Magyarország legnagyobb cégei évkönyv

5 órája

Jövő héttől kapható az újságárusoknál a Figyelő TOP200 Magyarország legnagyobb cégei 2019 exkluzív kiadvány. Az évkönyv a hazai legnagyobb és a leggyorsabban növekvő vállalkozásokat állítja sorrendbe.

Hétfőn kezdődik a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Show

10 órája

November 18. és 22. között 12. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a magyar gazdasági „utánpótlás-nevelés” legfontosabb eseményét, a Fiatal Vállalkozók Hete - Karrier&Üzleti Show-t.

Megérkezett a 2020-as World PR Report

11 órája

Évről-évre bizakodóbb a PR szakma az ICCO nemzetközi kutatása alapján. A több mint 3000 ügynökségi vezető által kitöltött online kérdőív eredményeit tartalmazó kutatást szerda este mutatta be az ICCO.

Különdíjat ajánlj fel az ÖRT a legjobb önszabályozás témában születő dolgozatért az OTDK-n

12 órája

A jog és önszabályozás témakörében készülő legjobb tudományos diákköri dolgozatnak különdíjat ajánl fel az ÖRT. Ezzel is bátorítani kívánja, hogy a jövő jogászai még jobban megismerjék e területet.

Elektronikai termékek kiskereskedelme: a tv reklám a leghatásosabb

1 napja

Az Atmedia GfK-val közös elemzéséből kiderül,hogy a televízió nagyobb mértékben növeli az értékesítést, mint bármely más médiatípus.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

1 napja

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.

Még mindig az állam költi a legtöbbet a magyar médiapiacon

1 napja

Nem hozott szignifikáns különbséget az elmúlt év a hazai reklámszektorban az előző esztendőkhöz viszonyítva. A magyar piac növekedésének alapját továbbra is az állami szervezetek költései biztosítják.

A budapesti mozikban is elindult a Magyar Vöröskereszt és a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága (ICRC) közös kampánya

1 napja

A Magyar Vöröskereszt is csatlakozik a Vöröskereszt Nemzetközi Bizottságának (ICRC) humanitárius segítők védelmében indított és az Európai Unió által is támogatott kampányához.

Megtudhatják a fiatalok, mitől lesz versenyképes egy vállalkozás

1 napja

Az innováció minden vállalkozást versenyképesebbé tesz – többek közt erre szeretné felhívni a figyelmet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier & Üzleti Show-n.

Megérkezett a 2020-as World PR Report

11 órája

Évről-évre bizakodóbb a PR szakma az ICCO nemzetközi kutatása alapján. A több mint 3000 ügynökségi vezető által kitöltött online kérdőív eredményeit tartalmazó kutatást szerda este mutatta be az ICCO.