A svájci 4Players AG felvásárolta a 4Players GmbH társaságot

2020. július 13.

A 4Players minden hónapban játékosok millióit éri el márkáin, a 4Netplayers-en, a SCILL-en, és digitális magazinján, a 4Players.de-n keresztül.

A Marquard Media Group AG lefektette a 4Players jövőbeni növekedésének stabil alapjait

2020. július 10.

A most alapított, svájci 4Players AG felvásárolta a németországi 4Players GmbH társaságot, megteremtve ezzel a 4Players jövőbeni fejlődésének és növekedésének stabil alapjait.

Új divízió, új üzletfejlesztési csapat és portfolió rendezés a Marquard Mediánál

2020. július 07.

A Marquard Mediánál új divíziót indítanak, megszűnik az APA és a Gyereklélek printje, valamint Lakinger József vezetésével egy új üzletfejlesztési csapat is feláll.

Luka Müller a Marquard Media Group AG igazgató tanácsának új elnöke

2020. július 06.

Luka Müller 2018. január óta az igazgatótanács tagja, és 2020. július 1-jétől az igazgatótanács elnöke, amely posztot eddig a társaság alapítója és többségi tulajdonosa, Jürg Marquard töltötte be.

A boltokba is visszatér a JOY-NAPOK

2020. június 24.

Elindult a járvány utáni első nagyszabású vásárlási esemény, a JOY-NAPOK SUMMER SPECIAL, amelynek keretében a kedvezmények rajongói végre a valóságos üzletekben is beszerezhetik vágyaik tárgyait.

Jacques Bughin csatlakozik a Marquard Media Csoporthoz

Jacques Bughin csatlakozik a Marquard Media Csoporthoz

2020. június 15.
Az igazgatótanács új tagjaként Jacques Bughin, a digitális átalakulás szakértője csatlakozik a társasághoz, a távozó Bruno Valsangiacomo helyét veszi át.

A Marquard Media Group együttműködik a Zühlke csoporttal

2020. május 14.

Az interaktív hirdetések kimagasló márkaismertséget eredményeznek, hatékonyan mozgósítják a fogyasztókat, így kiemelkedő ROI-t érnek el - írják.

KaranténTéVé - családi karanténreality indul

2020. április 22.

A családokat minden élethelyzetben támogató videósorozat indult a Famiily.hu-n

Mi lesz veled, nyomtatott lappiac?

Mi lesz veled, nyomtatott lappiac?

Tóth Olivér 2020. március 31.
A koronavírus-járvány minden iparágra rendkívül erőteljes negatív hatással van, nem kivétel ez alól a médiapiac sem, különösen nehéz idők várnak a nyomtatott lapok szerkesztőségeire, kiadóira. A helyzetre való tekintettel, talán a legfontosabb kérdésnek jártam utána, hogy vajon hogyan alakul át a hazai nyomtatott lappiac, és milyen hatása lesz a kialakuló gazdasági válságnak a szegmensre. Ehhez pedig olyan orgánumok szakembereit kerestem meg, mint a HVG, a 168 Óra, a Marquard Media Magyarország, a Forbes és a Ringier Axel Springer Magyarország.

Összefogást indít a hazai alkotókért az InStyle márka

2020. március 25.

A Marquard Media több márkájára kiterjedő kezdeményezésének célja a magyarországi kisvállalkozások átsegítése a hirtelen jött krízishelyzeten.

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

5 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.