Fog-e fizetni a hírekért a Google?

Fog-e fizetni a hírekért a Google?

2017. február 21.
Tavaly ősszel még úgy látszott, a digitális újságírást védő szabályozási javaslatával az Európai Bizottság megmentheti a sajtó jövőjét. Mostanra azonban megdőlni látszik a terv.
Átgondoltan fejlesztenek

Átgondoltan fejlesztenek

2015. március 10.
A Profession.hu megvásárlása komoly digitális ambíciókat sejtet a Ringier Axel Springer Magyarországnál. Dr. Király Mária, a cég operatív ügyvezető igazgatója a digitális irányokon túl 2015-ös várakozásairól is beszélt.

Kezdő vállalkozásokat keres az Axel Springer

2013. december 18.

A program keretében többek között stratupokba ruház be a médiacég, és szakmai utakkal támogatja a vezető munkatársak fejlődését.

Tárcát akar a Springer-főnök

2013. október 08.

Egyelőre nem világos, hogy csupán mókás médiahack-e a konszernfőnök német kormányzati struktúra átalakításáról szóló felvetése.

Nem lesz Springer-Scout

2013. szeptember 20.

Az Axel Springer egyik reménykeltő beruházási lehetőségeként harangozták be korábban, mégsem veszik meg a portálcsoportot.

Építkezik a Springer

2013. június 20.

Óriásberuházásra készül Berlinben az Axel Springer médiaház. A társaság kinőtte jelenlegi székházát, úgyhogy megtoldja egy épülettel.

Fizettetne a Springer

2013. február 19.

Odahaza már kóstolgatja a fizetős modellt az Axel Springer Verlag, de hogy mikor ér hozzánk a hullám, azt egyelőre talán ők sem tudják.

Nem kell a ProSieben

2013. február 13.

Egyértelművé tette egy lapinterjúban az egyik legnagyobb németországi médiabirodalom első embere, merre lépegetnek tovább – és hogy miből nem kérnek.

Rekordév a Springernél

2012. március 12.

Kiváló évet zárt decemberben a Springer-médiaház: forgalmuk és eredményük is kétszámjegyű növekedést mutatott – jelentette be a konszern.

Reklámban szerepel a Springer-vezérkar

2011. október 05.

Csúcsvezetését pakolta egy főnökkereső reklámfilmbe az Axel Springer médiaház. Még a nagyhatalmú konszernfőnököt is leüvöltötte az egyik pályázó.