A brit uralkodócsaládról készül animációs sorozat az HBO Max számára

A brit uralkodócsaládról készül animációs sorozat az HBO Max számára

16 órája
Animációs tévésorozat készül a brit uralkodócsaládról. A produkció a hatéves György herceg nézőpontjából mutatja be a leghíresebb brit családot a hamarosan induló streamingszolgáltató, az HBO Max kínálatában - írja az MTI.

Januári újítások a Manna FM-nél

14 órája

Három új műsor is bekerült a Manna FM kínálatába az új évben.

Orosz filmcsatorna indul!

Orosz filmcsatorna indul!

1 napja
2020 januárjától elsőként a Vidanet kínálatában található meg a Russian Kino tévécsatorna, amely eredeti nyelven orosz filmeket sugároz.

Szakmai elismerésekkel kezdi a 2020-at a Marquard Media Magyarország

2 napja

Három MagyarBrands-díjjal, két Média a Családért-díj jelöléssel és egy magyarországi Média a Családért-díj közönségdíjjal lett gazdagabb a Marquard Media Magyarország Modern Család és Egészség portfóliója.

Megkezdődik a műszaki átállás az Antenna Hungáriánál

2 napja

Változások jönnek a MinDig TV és MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások vételében – frekvenciacserékre kerül sor közel száz digitális telephelyen.

Eltávolították posztjáról a Grammy-akadémia elnökét tíz nappal a díjátadó előtt

2020. január 17.

Tíz nappal a Grammy-díjátadó gála előtt eltávolították posztjáról Deborah Dugant, az amerikai lemezakadémia első női elnökét, aki alig öt hónapja vette át a pozíciót elődjétől - írja az MTI.

26,3 milliárd dollár költ saját tartalmak előállítására a következő nyolc évben a Netflix

26,3 milliárd dollár költ saját tartalmak előállítására a következő nyolc évben a Netflix

2020. január 17.
Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására - közölte az MTI.

Szadai Károlyt választották a Közszolgálatiérték-testület tagjának

2020. január 17.

A 2016 óta működő Közszolgálatiérték-testület tagjának Szadai Károly médiatanácstagot választotta meg a grémium, miután a korábban delegált Koltay András mandátuma és így delegáltsága is megszűnt - írja az MTI.

Új köntösbe bújt és a közösségi médiában is beerősít a Story

2020. január 16.

Újragondolt logó, innovatív vizuális elemek, nagyobb fotók, letisztultabb címszerkezetek és betűtípusok, vadonatúj rovatok és még több női tartalom.

Új műsorformátumokkal készül az Eurosport

2020. január 16.

Egy exkluzív dokumentumfilmnek köszönhetően több millió teniszrajongó nyerhetett betekintést Patrick Mouratoglu hétköznapjaiba.