Barna Zsolt és Antal Kadosa befolyást szerzett az Est Mediában

10 órája

A tőkepiaci törvény szerint összehangoltan eljárónak minősülő személyek összesen 13 százaléknyi részvénypakkhoz jutottak.

Radnai Péter: „Nyughatatlan természet vagyok”

Radnai Péter: „Nyughatatlan természet vagyok”

17 órája
Ahhoz képest, hogy a karrierjét külpolitikai tudósítóként kezdte, Radnai Péter a média majd minden feladatkörében kipróbálhatta magát. Volt képernyős és háttérember, főszerkesztő és beosztott, újító szellemű producer és a régi iskola képviselője. A maximalizmusa és a kíváncsisága változatlan: jelenleg az AMC Networks kreatívigazgatója, a maga területén egyre elismertebb DJ, és van egy zenekara is, a Midlife Crisis, amiben dobol.

Regionális terjeszkedésre is készül a TV2

1 napja

A TV2 Csoport vezérigazgatója a csatornatársaság jövőbeli terveiről beszélt a BrandFestivalon.

Érdekfeszítő interjúk, izgalmas írások, új vendégszerzők  – Megjelent a Médiapiac

Érdekfeszítő interjúk, izgalmas írások, új vendégszerzők – Megjelent a Médiapiac

1 napja
A Médiapiac 2019. évi utolsó lapszáma nem téma-, hanem műfajfókuszú: középpontba az interjúk kerültek. Címlapinterjúnkban a Republic Group szakemberei, Zámbó Anna pr-igazgató és Oláh Alexandra, az ügynökség digital divíziójának vezetője, mutatják meg szakmájuk új generációját.

Az európai tartalomipar hanyatlását jósolja a Whitereport

2 napja

Az előrejelzése alapján Európának öt éve maradt, hogy a tartalomipar elkerüljön egy újabb, immár talán behozhatatlan válságot.

Folytatódnak a HGTV csatorna műsorai a TLC-n

Folytatódnak a HGTV csatorna műsorai a TLC-n

2 napja
Májusi indulása óta a HGTV három hónapos tartalomblokkja a TLC-n 75 százalékos átlagnézettség-növekedést hozott, ezért a Discovery úgy döntött, hogy év végéig folytatja a HGTV-blokkot, így a TLC nézői tovább élvezhetik a lakásfelújító és álomotthon-kereső sorozatokat.
Nézettségi csúcson az RTL Klub! Csoportszinten is kilőtt az RTL Magyarország!

Nézettségi csúcson az RTL Klub! Csoportszinten is kilőtt az RTL Magyarország!

2019. november 18.
Nézettségi csúcson az RTL Klub: a fő kereskedelmi célcsoportban szeptember 2-től a csatorna heti átlagos főműsoridős közönségaránya – 16,3% SHR – így 48%-kal jobb eredményt produkálva előzi meg a versenytársat. Csoportszinten is kilőtt az RTL Magyarország: szeptember 23-tól zsinórban nyeri heti átlagban a fő kereskedelmi célcsoportban a főműsoridőt (29,7% SHR vs 24,2% SHR). (X)

Tovább emelkedett a jogdíjbevétel, nagyot nőtt a digitális terület

2019. november 18.

A közös jogkezelők nemzetközi szervezete, a CISAC nyilvánosságra hozta a 2018-as, globális adatokat összefoglaló jelentését.

Nagyszabású kampányt indított a Nyitottak vagyunk és az ELLE

2019. november 15.

100 hazai cégvezető együtt állt ki a Nyitottak vagyunk és az ELLE közös kezdeményezésében azért, hogy a nők és a férfiak ugyanolyan esélyeket kapjanak a munkahelyükön.

Régiós elismerést kapott az OTP SZÉP kártya és a Café PR közös kampánya

2019. november 15.

Az Eventiada Awards-on egy arany és egy ezüst elismerést kapott az OTP Bank és a Café PR, az OTP SZÉP kártya számára készített kampánya.