R&B énekesnő lesz a kis hableány

R&B énekesnő lesz a kis hableány

2019. július 04.

"Hosszas kutatás után tökéletesen világossá vált, hogy Halle birtokában van a lélek, a szív, a fiatalság, az ártatlanság és a mélység - na meg a gyönyörű hang - ritka kombinációjának, ami elengedhetetlen ennek az ikonikus szerepnek az eljátszásához," idézi Rob Marshallt a The Hollywood Reporter.

Érkezik az HBO Nordic első sajátgyártású sorozata az HBO GO-ra

Érkezik az HBO Nordic első sajátgyártású sorozata az HBO GO-ra

2019. június 26.

Gösta egy huszonnyolc éves gyerekpszichológus, akit az első állása egy vidéki kisvárosba szólít. Az a terve, hogy ő lesz a legjószívűbb ember a világon, aki mindenkin segít, akivel csak találkozik. Ez néha összejön neki, néha pedig nem. A 12 részes, 30 perces epizódból álló vígjátéksorozatot Lukas Moodysson írta és rendezte. Gösta szerepében Vilhelm Blomgren látható.

Budapest dalai már a margitszigeti zenélő szökőkútból szólnak

Budapest dalai már a margitszigeti zenélő szökőkútból szólnak

2019. június 26.

A pályázat kapcsán hat ismert magyar előadó kapott felkérést: Janicsák Veca, Tóth Gabi, Majoros Péter - Majka, Vastag Csaba, Szikora Róbert és a New Level Empire. Mellettük öt hely maradt szabadon, végül Mága Jennifer mellett döntöttek a szavazók.

Gyerekek médiafogyasztását és eszközhasználati szokását vizsgálja az Ipsos

2019. június 19.

Ugrásszerűen nőtt a gyerekek tévézés közbeni okoseszköz-használata. A kedvenc gyerekcsatornák rangsorát a Nickelodeon, a Disney Channel és a Cartoon Network hármasa vezeti. Részletek: itt.

A piacon szinte egyedülálló újítást ígér a Kismama új különszáma

A piacon szinte egyedülálló újítást ígér a Kismama új különszáma

2019. június 07.

Vályi-Nagy Erika főszerkesztő kiemelte, céljuk újfajta vizuális élményt nyújtani az olvasóiknak, azoknak a fiatalos, jó humorú, érett hölgyeknek, akik régóta várnak már egy minőségi tartalommal, eredeti külsővel rendelkező kiadványra.

Harmadik bookazine-ját jelentette meg a Ringier Axel Springer

Harmadik bookazine-ját jelentette meg a Ringier Axel Springer

2019. június 05.

A két világháború történetét A Hidegháború Könyve c. kötet megjelenése követte májusban, a gyűjteményt pedig a negyedik bookazine teszi majd teljessé augusztusban, a modern kor legnagyobb diktátorainak bemutatásával.

Kódolatlan adással ünnepli a gyereknapot a Da Vinci TV

2019. május 24.

Gyermeknapra készülve kódolatlan időszakkal, nyereményjátékokkal, ajándékokkal és egy új image-videoval jelentkezik a csatorna. A Da Vinci TV csütörtöktől június 3-ig az Antenna Hungária és a PR-telecom szolgáltatóknál térítésmentesen lesz látható. Emellett a fenti időszakban a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a Da Vinci. A közelgő gyermeknapot az új műsorokhoz kapcsolódó Facebookos nyereményjátékokkal ünneplik a hét második felében.

Cosmopolitan Body a nők pozitív testképéért

Cosmopolitan Body a nők pozitív testképéért

2019. május 23.

A magazin az új koncepcióval csatlakozott a Dove #MutasdMeg elnevezésű világméretű kampányához, amely a magazinon belüli melléklettel is hangsúlyt kapott. A Dove kutatásai szerint ugyanis a nők 70%-a érzi úgy, hogy nincs reprezentálva azokon a fotókon, amelyeket nap mint nap lát.

A legjobb dolgokon bőgni kell című magyar film forgatása véget ért

A legjobb dolgokon bőgni kell című magyar film forgatása véget ért

2019. május 10.

A legjobb dolgokon bőgni kell forgatókönyve olyan harmincasokról mesél, akik egyszerre próbálnak megfelelni saját maguknak és a környezetüknek, miközben az életük alapvető döntéseit sem képesek meghozni. A film nem generációs kérdéseket fejteget, hanem hitelesen, őszintén és nagy adag öniróniával szeretné bemutatni a mostani harmincasok útkeresésének kicsit vicces, kicsit nyomasztó állapotát.

Íme, a legmenőbb hazai Instagram márkaoldalak!

2019. május 09.

A most elindult iStory.hu weboldal jóvoltából először elérhető a legtöbb követővel rendelkező hazai Instagram márkaoldalak toplistája. A Magyar Insta Brandlista a május elsejei követőszámok alapján mutatja meg a 100 legsikeresebb magyar márka profilját.

Pusztay András az Index vezérigazgatója

2019. július 15.

A szakember, aki korábban már hat éven át állt a médiavállalat élén, az Indamedia Zrt. gazdasági igazgatói pozíciójába távozó Andacs Botond helyére érkezik.