Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

Megdöbbentő: ezek álltak a salemi boszorkányperek hátterében

2020. május 25.
A Viasat History történelmi csatorna rekonstruálta az eredeti eseményeket A salemi boszorkányok címmel induló dokumentumsorozatában, amely május 25-28. között 22 órától lesz megtekinthető.

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

2020. május 25.

Június 13-tól a PANAM autósmozi érintésmentes eszközökkel várja a vendégeket a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolójában, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál

2020. május 22.

Több mint két hónappal az indulása után véget ér a Maradj Otthon! Fesztivál. A nonprofit kezdeményezés több száz interneten keresztül nézhető eseményt kínált a járvány miatt otthon maradóknak - írja az MTI.

Valódi roma muzsika kortárs hangzással az Akusztik színpadán

2020. május 22.

A Romano Drom lép fel az Akusztik színpadán.

Orvos-Tóth Noémi: Az emberek lelkiállapota nemzetgazdasági kérdés

2020. május 21.

Egy ország nemcsak pénzügyi mutatóktól függ, hanem a benne élő emberek sorsától is, figyelmeztet Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus az Elviszlek magammal EXTRA legújabb epizódjában

Lassie az M2 Gyerekcsatornán

2020. május 21.

Ki ne ismerné a híres skótjuhászt, Lassie-t?

Újra képernyőn a Három hónap jegyesség kedvenc párjai

2020. május 21.

A Három hónap jegyesség című sorozat rajongói karantén idején sem maradnak kedvenc szereplőik nélkül. A TLC felkereste a műsor régi és jelenlegi résztvevőit és utánajárt, hogyan viselik a vírus okozta bezártságot.

NMHH: huszonnégy rádióműsor készülhet mintegy 75 millió forint támogatásból

2020. május 21.

Mintegy 75 millió forintos támogatást ítélt meg a médiatanács huszonegy kereskedelmi, közösségi és kisközösségi rádiónak huszonnégy műsor elkészítéséhez - közölte a NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

Nem indít eljárást a Hír TV szolgáltatója ellen a médiatanács

2020. május 21.

Nem indít eljárást a médiatanács a Hír TV szolgáltatója ellen egy műsorában elhangzottak miatt, mert megítélése szerint azok nem sértettek emberi méltóságot - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

Nyílt levélben kéri a Századvég az EB-t a hatékony Facebook-szabályozás megalkotására

2020. május 20.

A hatékony Facebook-szabályozás megteremtése érdekében írt nyílt levelet az EB-nek a Századvég Alapítvány - írja az MTI.

Egyre több reklám éri a gyerekeket

2020. május 28.

A testület elfogadott egy, a tematikus gyerekcsatornák reklámozási gyakorlatáról szóló vizsgálatot is, amely öt televízió 2011-es és 2019-es adatait hasonlítja össze - írja az NMHH.