Rezegtetni a levegőt

Rezegtetni a levegőt

2019. szeptember 22.
Érzékeny alkat lévén többször válságba került, majd a művészetével együtt saját magát is újjáépítette. Kiss Tibit mintha belülről feszítené az önkifejezés egy konvenciókkal teli világban. Az Alkotni születtünk interjúsorozat első része.

Hétvégén tervezett karbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor

2019. szeptember 20.

2019. szeptember 20-án éjjel 21:30-tól szeptember 22-én 18:00-ig előre tervezett karbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor. A fejlesztés célja az ügyintézés megkönnyítése.

Két héten át ingyenesen elérhető a Paramount filmcsatorna

2019. szeptember 20.

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. Szeptember 20. és október 4. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők.

Újrakötötte a földfelszíni televíziós műsorszóró szerződést az NMHH az Antenna Hungáriával

2019. szeptember 20.

Aláírta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke és az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója az országos földfelszíni digitális televízió-műsorszóró hálózatok üzemeltetésére vonatkozó szerződést.

Rajtol az Epic Drama UFO-jelenségeket feldolgozó sorozata

2019. szeptember 19.

Az Epic Drama csatorna szeptember 19-én 21 órakor indítja a külföldön már bizonyított A kék könyv-projektet, amely az amerikai légierő 60 évvel ezelőtt dokumentált UFO-jelenségeit dolgozza fel.

Az Eurosport közvetíti az idei tenisz Laver-kupát

2019. szeptember 19.

Az Eurosport megállapodott az idei tenisz Laver-kupa élő és dedikált többplatformos közetítéséről több mint ötven európai piacon. A versenyt idén szeptember 20–22. között rendezik Svájcban, a genfi Palexpo-ban.

Sorozatok új évadai érkeznek az AXN-re és a VIASAT6-ra

2019. szeptember 16.

Szeptemberben négy premier lesz két hét alatt, majd hétről hétre érkezik a friss néznivaló.

Új arculatot kap a Discovery Channel

Új arculatot kap a Discovery Channel

2019. szeptember 16.
A márkafrissítés egyszerre ünnepli a csatorna örökségét és hangsúlyozza elkötelezettségét a szenvedélyes rajongók következő generációjának inspirálására, tájékoztatására és szórakoztatására. Az új arculat kihangsúlyozza a Discovery Channel globális elérését, illetve utal erős új tartalmaira, amelyek arra ösztönzik a nézőket, hogy a világ felfedezésével átélhető tapasztalatok révén találják meg önmagukat - írják.
Sikerrel indította az őszt az RTL Klub!

Sikerrel indította az őszt az RTL Klub!

2019. szeptember 12.
Az augusztus 26. és szeptember 9. közötti időszakban az RTL Klub a fő kereskedelmi célcsoportban a legnézettebb hazai csatorna volt. (x)

A TLC új sztárja nem kíméli az önjelölt internetes szakértőket sem

2019. szeptember 12.

Dr. Emma Craythrone bőrgyógyász segít különleges bőrproblémákkal küzdő páciensein a TLC új sorozatában szeptember 27-től.

Kódolatlanul érhető el a Viasat History a MinDig TV-n

2019. szeptember 24.

Két hétig kódolatlanul nézhető a Viasat History minden MinDig TV néző számára 2019. szeptember 20. és október 5. között. A tévécsatorna ebben az időszakban kiemelten az ókori Egyiptomra koncentrál.