Magyar nyelven nézhető az új Világok harca minisorozat

2019. december 18.

A kultikus H. G. Wells-novellát, a Világok harcát kétrészes minisorozat formájában vetíti Magyarországon az Epic Drama, 2019. december 20-án és 21-én, este 9-től.

Horrorkarácsonnyal készül a Paramount Channel

2019. december 18.

Az idei karácsonyon azoknak kedvez a Paramount Channel, akik boldogan ugranak fejest bármikor egy kis horrorba. A rendhagyó promófilmben még a Mikulást is meggyilkolják.

Új taggal bővül a Ringier Axel Springer Magyarország menedzsmentje

2019. december 18.

A Ringier Axel Springer Magyarország 2020. január 1-jétől Kiss Eleonórát bízza meg a Blikk napilap és a Blikk.hu híroldal üzleti irányításával.

Jön a Paramount karácsony elnevezésű csatorna

2019. december 17.

Három napon át lesz elérhető a karácsonyi időszakban a Paramount karácsony elnevezésű, különleges ünnepi, reklámmentes tévécsatorna, amely december 24. és 26. között kínál közkedvelt filmeket.

A Discovery Channel nézői most személyesen fedhetik fel a hazai gyárak titkait

A Discovery Channel nézői most személyesen fedhetik fel a hazai gyárak titkait

2019. december 17.
A Discovery Channel egy nézője a kísérőjével együtt részt vehet a csatorna legújabb hazai gyártású sorozatának forgatásán, ahol beleshet a Made In Gyetván Csabával kulisszái mögé.

Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul A Dal 2020

2019. december 17.

Megvan a februárban induló A Dal 2020 mezőnye. Új zsűrik és új műsorvezető is csatlakozik az adáshoz - derül ki a csatorna közleményéből.

Tovább mélyül a UPC Direct és az RTL Magyarország együttműködése

2019. december 17.

Megállapodott a UPC Direct platformot működtető M7 Group és az RTL Magyarország, így a szolgáltató kínálatában továbbra is elérhetőek lesznek az RTL csatornái. Sőt, jövőre további újdonságok is várhatóak.

Itt a Yellowstone második évadának magyarországi premierje

2019. december 16.

A Yellowstone sorozat teljes második évada elérhető a Paramount+ kínálatában. Az Oscar-díjas Kevin Costner főszereplésével készült családi dráma új epizódjainak országos premierje december 13-án lesz.

Kialakult a Fölszállott a páva döntős mezőnye

Kialakult a Fölszállott a páva döntős mezőnye

2019. december 14.
Újabb öt produkció jutott a Fölszállott a páva idei gyerekévadának második, péntek esti középdöntőjéből a döntőbe, a szabadkártya sorsáról a nézők dönthettek.

Pintér Mónika lett az Index új lapigatgatója

2019. december 13.

Pintér Mónika, aki korábban a 24.hu Tech rovatát vezette, május óta segíti az Index munkáját. Kinevezésével lezárult a lap vezetőségének átalakítása.

Megállapodott az AMC és a DIGI

2020. január 2.

2020. január 1-jei hatállyal az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodást kötött a DIGI-vel kilenc televíziós csatornájának terjesztéséről.