Moszkva odavág

2016. november 25.

Médiaháború előszele lengi be a kontinenst. Moszkvának nem tetszik, hogy az EU fellép a hozzá húzó tömegtájékoztatás ellen.

Uj Péter: ″Üdv a hetvenes években″

Uj Péter: ″Üdv a hetvenes években″

2014. december 04.
A politika most már csak csicskaként tekint az újságírókra, miközben teljesen megszokottá vált egymás anyázása és az adok-kapok a publicisták között. A sajtóban a piac szinte teljesen megszűnt, a pénzek nagy részét a politika mozgatja. Közben új médiaháború zajlik, ami „tudatosan lett újraélesztve”. A 444.hu főszerkesztő-tulajdonosát kérdeztük.

Jogkövető lesz az NMHH

2013. november 04.

Az Inforádió után a Klubrádió is ingyenes frekvencián sugározhat a jövőben, miután a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa hosszú várakoztatás után elkezdte végrehajtani a bíróság jogerős döntését és hamarosan odaadja a még évekkel ezelőtt megnyert közösségi frekvenciát a Klubrádiónak.

Ravaszabb médiastratégiára vált a Talibán

2011. május 24.

Sutba dobta korábbi médiataktikáját a Talibán. Eddig tűzzel-vassal űzték el a tudósítókat, ma maguk informálnak. Persze arról, ami nekik tetszik.

Jobboldali médiatúlsúly?

2010. szeptember 20.

Az új médiarendezés nem szünteti meg a sajtószabadságot, de törvényekben kodifikálná a tartós jobboldali médiatúlsúlyt – állítja Tölgyessy Péter.

NMHH: új cég, új sajtós

2010. augusztus 20.

A hírközlési és a médiahatóság összevonásával új kommunikációs részleg áll fel – részben új emberekkel.

Eladták a Neo FM háromnegyedét

2010. augusztus 07.

Eladta a nagyobbik vételkörzetű országos kereskedelmi rádiót működtető társaság háromnegyedét az econet – jelentették be.

Turbózik a baloldali média?

2010. június 04.

Vajon a jobbos médiumok képesek lesznek-e megőrizni valamifajta távolságot az új kormánytól – teszi fel a kérdést a Mandiner.hu.

Közérdek vagy kampány?

2010. június 03.

Elindítaná az ország első állami televíziós hálózatát jövő májusban Paraguay. De persze az ellenzéknek semmi nem tetszik.

Moszkva odavág

2016. november 25.

Médiaháború előszele lengi be a kontinenst. Moszkvának nem tetszik, hogy az EU fellép a hozzá húzó tömegtájékoztatás ellen.