Az év első hónapjaiban ismét sokan rádióztak

2014. április 17.

A fiatal korosztályok körében is magas a hallgatottság, csatornapreferenciájuk azonban eltér a teljes népességétől. A reklámelutasítás mértéke a rádió esetében alacsonynak mondható.

3 új taggal bővült a PMSZ

2014. január 20.

A Piackutatók Magyarországi Szövetsége decemberi közgyűlésén döntött az új tagok – Ariosz Kft., Mediameter Kft., Óbudai Egyetem - felvételéről.

Sok jó nem várható a médiapiacon

2013. december 16.

Borús és időnként meglehetősen szúrós hangulatban találta a december a piaci szereplőket. Bizonytalanság, útkeresési kényszer. Többek között erről volt szó a Kreatív médiás konferenciáján.

Rádióval él a magyar

2013. november 15.

Tízből kilenc ember valamilyen rendszerességgel hallgat rádiót a 15 éves és annál idősebb lakosság körében – derült ki a TNS-Hoffmann – Mediameter konzorcium, rádiófogyasztást felmérő második negyedéves kutatásából. A Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME) megbízásából készített kutatás arra is rávilágított, hogy a rádió az emberek többsége számára fontos hírforrás.

Megvannak az új rádiós mérés első adatai

2013. július 17.

A ClassFM áll az élen a 15 évnél idősebbek körében, ezt két közszolgálati adó követi. Alig van eltérés az országos és a budapesti listában.

Rabcsánszki Laura és Perjés Tamás a Médiapiac rádióműsorban

2013. június 18.

Június 3-án Rabcsánszki Laurával és Perjés Tamással beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Elindult az új hallgatottságmérés

2013. április 24.

A mérést a következő három évben a TNS-Hoffmann–Mediameter konzorcium végzi.

A TNS Hoffmann méri a hallgatottságot

2012. december 21.

A nemrég alakult RAME első fontos teendőjének a hallgatottság-mérés helyzetének rendezését tekintette. Íme, az eredmény.

Ismét a hallgatottságmérésben a Klubrádió

2015. szeptember 11.

2015 szeptemberétől kezdve a Klubrádió hallgatottsági adatai ismét elérhetővé válnak a RAME TNS Hoffmann által készített Médiaméter szolgáltatásában.