Exkluzív élő közvetítésekkel érkezik az Eurosport

2018. augusztus 24.

Az Eurosport idén az összes eddiginél nagyobb lefedettségű közvetítéseket biztosít mind digitális, mind lineáris platformjain a Grand Slam tornák utolsó nagy versenyének, a Flushing Meadows-ban megrendezett US Open tornának.

A Republic új arcai

A Republic új arcai

2018. augusztus 24.
A digitális robbanás, a piac radikális átalakulása az ügynökségi szektort sem hagyta érintetlenül. Az elmúlt két évben a 21 éves, magyar tulajdonú Republic Group jelentős átalakuláson ment keresztül, az új trendekről és kihívásokról Furák András portfólió- és Márton Szabolcs kreatívigazgatóval beszélgettünk.

Így vásárol a magyar

2018. augusztus 23.

A magyar élelmiszer megítélése minden szempontból kiváló, mégis tudatosan csupán a magyarok alig egyharmada keresi a hazai termékeket az üzletek polcain – derül ki a Médiaunió Alapítvány legfrissebb vásárlói kutatásából.

Magyar innováció kapott díjat a szingapúri expón

2018. augusztus 23.

Az év innovatív terméke díjat érdemelte ki egy magyar tulajdonú cég, a BlockBen új blockchain alapú platformja és BlockStock kriptovalutája.

A Müpától igazolt marketing vezetőt a BOOKR Kids

2018. augusztus 23.

Fazekas László közel 4 és fél évig vezette a Müpa digitális marketing csapatát, ahol a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál digitális marketing tevékenységéért ugyancsak felelős volt.

Tabukról tabuk nélkül a cannes-i Content Innovation Awards-on

2018. augusztus 23.

A Mexikói Nemzetközi Filmfesztivál után ismét nemzetközi megmérettetés előtt áll a Spektrum Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm sorozata - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Startol a Bundesliga a Sport TV-n

2018. augusztus 23.

Germánia címmel magazinműsort kap a német bajnokság.

Ma van a #HastagDay: Ezek a legviccesebb hashtagek a Twitteren

2018. augusztus 23.

Nem véletlen, hogy lassan már minden tevékenységre, vagy érzésre találunk egy hashtaget, természetesen a humor az egyik legnépszerűbb téma.

Curtis: Egy hosszú út vége de egy új kezdete!

2018. augusztus 23.

Szűkszavúan reagált a rapper a szakításra.

Megszűnhet a Ripost?

2018. augusztus 30.

A Népszava forrására hivatkozva arról ír, hogy folyamatos változásokra lehet számítani.

Megható videóval hívja segíteni követőit Kiss Ramóna

2018. augusztus 30.

A közösségi oldalára feltöltött videóban az X-Faktor népszerű műsorvezetője megmutatja, hogyan lehet néhány klikkeléssel a Segélyszervezet oldalán adományozni, majd végigkíséri az adomány útját egészen a rászoruló családig.

Évfordulót ünnepel a 444 és az Adaptive Media

2018. augusztus 28.

5 éve kötött partneri együttműködést a 444 az Adaptive Mediával. Az évforduló kapcsán a hírportál és a sales house ügyvezetői értékelték az elmúlt fél évtized közös munkáját.