Együttműködik a Microsoft és az Adobe

2017. március 28.

Az Adobe Sensei és a Microsoft Cortana felhasználásával fejlesztenének mesterséges intelligencián alapuló marketingmegoldásokat.

A technológia felé terelne a Microsoft

2017. március 08.

Női tudósok előtt tiszteleg a vállalat nőnap alkalmából.

Globális kutatást készített a Microsoft

2017. február 08.

Háromból két ember esett már áldozatul az interneten leselkedő veszélyek valamelyikének – hívja fel a figyelmet a Biztonságos Internet Napja alkalmából a cég.

Vloggerek a marketingben

2017. január 27.

A Magyar Marketing Fesztiválon sokat megtudhattunk a hazai videósokban rejlő lehetőségekről, az eddigi példákról, viszont az etikai vonatkozások egyelőre nem tűnnek teljesen tisztázottnak.

Ezer diákkal bővült a Hipersuli

2016. december 08.

Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium csatlakozásával már hat iskolában működik a Telenor digitális oktatási programja.

Adatvezérelt Marketing – buzzword vagy gyakorlat?

2016. november 24.

Az adatvezérelt marketing eszközeinek alkalmazását ma már egyetlen cég sem tudja elkerülni. A DIMSZ Agytágítója gyakorlati szakemberek felvonultatásával abban segít, hogy ezt hatékonyan tegyék.

Megszülettek a Cannes-i kreatív rangsor eredményei

2016. október 20.

A Cannes Lions Global Creativity Report rangsorait és elemzéseit az idei reklámfesztiválra benyújtott több mint 43 ezer nevezés alapján állították össze.

Programozó versenyt hirdetett a Microsoft

2016. október 19.

Idén a kezdeményezés mögé állt két ifjú programozó, Bálint Karolina, a tudományos diákolimpia különdíjasa, valamint Kiss Dániel, a 13 éves miskolci programozó zseni.

Öt éven belül elterjedhet a hangalapú keresés

2016. október 04.

A márkáknak túl kell majd lépniük az írott keresőszavakon – jósolja Christi Olson, a Microsoft Bing-evangelistája.

Kizöldülnek a tech-óriások

2016. szeptember 26.

Az Apple már 93 százalékban megújuló forrásokból szerzi be az energiát, a Facebook két éven belül éri el az 50, a Google a 100 százalékra törekszik. És ennek marketingértéke van.

Dübörög a digitális forradalom

2017. június 6.

A WPP csoporthoz tartozó Kantar Millward Brown közzé tette a 2017-es BrandZ listát, amely a világ száz legértékesebb márkáját rangsorolja.