Új ügyfelek a MITTE-nél

2020. május 13.

Az új szakmai kihívások mellett az ügynökség megújította weboldalát is.

Válságból előrelépés: a kulturális szektor lehetőségei a járvány időszakában

2020. április 22.

A válsághelyzet megfelelő tudatossággal akár a kulturális márka megújulására is alkalmas időszak lehet.

A fiatalokat célozná korona-tájékoztatójával a MITTE

2020. március 24.

A MITTE elemezte az elmúlt másfél hónap hazai és nemzetközi COVID-19 tájékoztató anyagait, és egy egyszerű üzenetet javasolt - főként a fiatalok megszólítására.

Markáns ikonoktól az ernyőmárkákig

Markáns ikonoktól az ernyőmárkákig

2019. május 22.
2019-ben a British Academy márkaváltása kapta a European Transform Awards díját, míg a londoni Science Museum vizuális megjelenését a Tate Modern arculatát is alkotó North Design Studio gondolta újra. Az elmúlt tíz évben számos kulturális intézmény vizuális eszközeiben teret kaptak a progresszív, egyedi megoldások. A MITTE Communications szakmai anyaga a művészeti intézmények legfrissebb arculati trendjeit vizsgálja.
A MITTE Communications lett a Paulinyi - Reith & Partners marketingügynöksége

A MITTE Communications lett a Paulinyi - Reith & Partners marketingügynöksége

2018. augusztus 15.
A MITTE Communications integrált kommunikációs ügynökség lett a fenntartható építészet vezető hazai cégcsoportja, a Paulinyi-Reith & Partners marketing vezetésért, illetve operatív marketing és kommunikációs feladatokért is felelős partnere.
Eljött a smart kreatívok kora?

Eljött a smart kreatívok kora?

2018. június 08.
Hogyan lehet egyszerre növelni az eladásokat, megszerettetni a terméket a vásárlókkal és erősíteni a brandet egy olyan korban, amikor a fiatal generációk egyre türelmetlenebbek és nőtön nő a reklámkerülés? A Brandformance című iparági felmérés készítőivel, Batta Barnabással, a MITTE Communications vezetőjével és Könyves Viktorral, az ADDICT Interactive stratégiai igazgatójával beszélgettünk.

8 másodperc és a Z generáció már nem is figyel rád

2018. február 13.

Generációs kihívások a gazdaság és a marketing világában.

A marketingkommunikáció jövője?

A marketingkommunikáció jövője?

2018. január 22.
Egy friss kutatásból az látszik, hogy bár a márkaépítés és a performance marketing két különálló marketingszemlélet, melynek összehangolása nagy kihívást jelent a marketingvezetők számára, az optimális eredmények elérése érdekében a két terület együttműködése kell, hogy érvényesüljön a jövő kampányterveiben.

A Reformáció hazai emlékéve számokban és animáción

2017. december 22.

Az elmúlt két év alatt változatos eszközökkel, széles célcsoportot értek el a hazai “Reformáció 500” programsorozat hírei.

A MITTE nyerte a Greenpeace Magyarország pályázatát

2017. december 19.

A MITTE Communicatons elsősorban kreatív, content- és influencer marketing, valamint stratégiai tanácsadó feladatokat lát el. A munka célja a Greenpeace tevékenységének szélesebb körhöz való eljuttatása.

A legjobb film díját nyerte el Bodzsár Márk vígjátéka

2 napja

A járványhelyzetre való tekintettel idén online rendezték meg Latin-Amerika népszerű fantasztikus filmfesztiválját Porto Alegrében. A napokban véget ért 16. Fantaspoa legjobb film díját Bodzsár Márk filmje nyerte el.