Romániában tesztel a Vodafone

2014. április 28.

Szépen csendben behozta az öreg kontinensre mobilfizetési rendszerét a brit távközlési szolgáltató. A szomszédban debütált az M-Pesa.

Ellenfelet épít a Telefónica

2014. április 23.

Sajátos módszerrel oszlatná el a versenyjogi aggályokat a spanyol távközlési óriás, amely Németország legnagyobb mobilcégét gründolja éppen.

Samsung-hullámvölgy

2014. április 14.

Megbicsaklik a dél-koreai sikerszéria vagy csak a modellváltás körüli aprócska, gyorsan helyrerántható lejtmenetbe került a társaság?

Slim a szomszédban erősít

2014. április 09.

A mexikói milliárdos szépen lépeget előre: ha eredményre vezetnek a tárgyalások, tovább növelheti befolyását az osztrák telkó-óriásban.

Újabb BlackBerry-bukta?

2014. április 08.

Szegény embert még az ág is húzza. Ugyanez igaz a mobiltechnológia egykori kanadai úttörőjére, amely kicsi, de fontos ügyfelet veszthet.

Összefogás a több mobilosért

2014. április 02.

Közel félszáz állam félmilliárd ügyfelét szolgálják ki azok a mobiltársaságok, amelyek közösen fellépve alkotnának olcsóbb és népszerűbb hálózatokat.

AT&T: ügy lezárva

2014. április 02.

Gyorsan végigverte egy kisebb amerikai mobilszolgáltató felvásárlását és integrálását a helyi piaci óriás. Mindenki jól jár a bolttal.

Szinte Felfoghatatlan Tavalyi Számokat Produkált Kína Legnagyobb Mobilszolgáltatója

2014. április 01.

A China Mobile-nál, amely a világ legnagyobb mobilszolgáltatója is, hasít a negyedik generáció.

Ádáz Harc az Európai Frekvenciákért. Nyerhetnek-e a Közmédiumok?

2014. április 01.

Ismét vita tört ki azon, kinek mekkora frekvenciatartományra lesz szüksége a jövőben. A közmédiumok európai szervezete is beleszólt.

Támad a Mozilla

2014. március 12.

Elébe megy a felhasználói igényeknek a szoftvercég; azért dolgoznak, hogy a jövőben minél több okostelefonon az ő operációs rendszerük fusson.

Csigatempó az okostelefon-piacon

2016. április 18.

A termék bevezetése óta nem fordult elő, hogy ennyire lassú növekedéssel számoljanak az előrejelzések, mint 2016-ra.

Immmr: virtuális mobilszámok a Telekomtól

2016. február 23.

A Deutsche Telekom Barcelonában mutatja be az immmr-t. Az eszköz- és hálózatfüggetlen hírközlési szolgáltatás először Szlovákiában és Magyarországon indul majd el.

Sziesztára küldik a mobilokat

2014. december 11.

A közös ebéd tartalmasabb eltöltésére hívja fel a figyelmet egy most induló kezdeményezés, a PSZT (Picit Szüneteltesd a Telefonod).