Átszervez a Telefónica

2014. március 06.

Mármint Csehországban. Minden szinten megmozgatják a rendszert a tulajdonosváltás után, még a névhez is hozzányúlnak – de csak egy picit.

iPhone, a letöltéskirály

2014. február 10.

Egy tanulmány szerint mesze az Apple okostelefonját nyomogatók töltik le a legtöbb adatot. A 4G-hálózatokon tovább durvul az arány.

Megint nagyot vehet a Voda

2014. február 04.

Újabb óriásügylet felé kacsintgat a brit távközlési szolgáltató, amely óriási feltörekvő piacon döngetne nyitott kapukat az ügylettel.

Új lengyel MVNO

2014. január 22.

A tengerentúlon is népszerű módszert alkalmaz az egyik nagy lengyel kábelcég. Csakhogy ők nem veszik meg a tehenet, ha tejet akarnak inni.

Változások előtt a Sony

2014. január 16.

Kisebb ágazatában váltana, egy sikeres érdekeltségétől pedig megválna a japán informatikai óriás. Utóbbi üzlet már biztos, az előbbi pletykaszintű.

BlackBerry-remény

2014. január 15.

Lélegzetvételnyi időhöz jut a kanadai oksotelefon-gyártó, de túléléséhez újabb piacokra kell lelnie. A meglévőket ugyanis viszi az Apple és a Samsung.

Európai új nemzedék

2014. január 09.

Az Óvilág sem akar lemaradni a távol-keleti technemzetek mögött. Legalábbis akkor, ha egy épp bevezetett sztenderd leváltásáról van szó.

Szemeznek az amerikai T-vel

2014. január 08.

Egyre nagyobb az érdeklődés a T-Mobile amerikai szolgáltatója iránt. A bevételt európai fejlesztésekre fordíthatnák.

Rovancsol a HTC

2013. december 13.

Jelentős piacvesztést kellett elkönyvelnie a tajvani mobileszköz-gyártónak. Legutóbbi PR-főnökük négy hónap után leköszönt, most újabb lépés jön.

Óriás prágai mobilüzlet

2013. december 04.

Óriási lépésre készül a helyi műsorszóró társaság. Egyelőre nem tudni, honnan teremti elő a szükséges pénzt a Ceske Radiokomunikace.

Csigatempó az okostelefon-piacon

2016. április 18.

A termék bevezetése óta nem fordult elő, hogy ennyire lassú növekedéssel számoljanak az előrejelzések, mint 2016-ra.

Immmr: virtuális mobilszámok a Telekomtól

2016. február 23.

A Deutsche Telekom Barcelonában mutatja be az immmr-t. Az eszköz- és hálózatfüggetlen hírközlési szolgáltatás először Szlovákiában és Magyarországon indul majd el.

Sziesztára küldik a mobilokat

2014. december 11.

A közös ebéd tartalmasabb eltöltésére hívja fel a figyelmet egy most induló kezdeményezés, a PSZT (Picit Szüneteltesd a Telefonod).