Már kétmillió liter fertőtlenítőszert szállított ki a MOL

2020. május 26.

A gyártás megkezdése óta mintegy kétmillió liter saját gyártású kéz- és felületfertőtlenítőszert szállított ki a MOL almásfüzitői üzeméből országszerte.

A MOL is bekapcsolódik a koronavírus kutatásba

2020. május 19.

A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésében 9 városból származó szennyvízmintákkal indul kutatómunka a SARS-CoV-2 vírus kommunális szennyvizekből történő kimutatására.

A MOL üzemanyagot biztosít a Heim Pál Gyermekkórház autóihoz

2020. május 18.

A MOL üzemanyagot biztosít azokhoz a tesztautókhoz, melyeket a Magyar Vöröskereszten keresztül a Toyota Central Europe Kft. és a Ford Magyarország ajánlott fel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet részére.

Anyáknapi klippel támogat rászoruló édesanyákat a Strand Fesztivál

2020. április 27.

Feldolgozták Bródy János Mama kérlek című dalát anyák napja alkalmából. A Strand Fesztivál felkérésére Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Járai Márk és Horváth Tamás készítette el a szám 2020-as változatát - írja az MTI.

A kórházakat látja el a héten fertőtlenítőszerrel a MOL

2020. április 21.

42 ezer liter kéz- és felületfertőtlenítőt szállított ki a MOL hétfőn az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak, a MÁV Zrt. 24 ezer litert kapott.

A MOL Mester-M Díjával jutalmazták a Neumann Társaság alelnökét

2020. április 17.

Erdősné dr. Németh Ágnes a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium mesterpedagógusa.

Bakos Piroska a MOL kommunikációs vezetője

2020. április 16.

A médiaszakember április 15-től tölti be a vállalatcsoport magyarországi kommunikációs vezetői posztját.

Pár nap alatt 110 000 liter MOL Hygit szállított ki MOL Lub

2020. április 08.

Cél a járvány terjedésének lelassítása, ezért első körben a koronavírus elleni küzdelemben kulcsszerepet játszó intézményeknek szállít a MOL a termékből.

Kézfertőtlenítőt gyárt a MOL

2020. március 25.

Kéz- és felületfertőtlenítő gyárrá állította át egyik üzemét a MOL Almásfüzitőn, hogy segítse a koronavírus elleni védekezést.

Meghaladta a MOL-csoport tavalyi EBITDA-eredménye a megemelt célkitűzést

2020. február 21.

A MOL-csoport 708,9 milliárd forint tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt ért el tavaly az előző évi 728,2 milliárd forint után, az eredmény meghaladta az év közben megemelt célkitűzést - írja az MTI.

A MOL is bekapcsolódik a koronavírus kutatásba

2020. május 19.

A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésében 9 városból származó szennyvízmintákkal indul kutatómunka a SARS-CoV-2 vírus kommunális szennyvizekből történő kimutatására.