Új elnökségi tag a MAKSZ médiaszekciójában

2013. december 12.

Kovács Dóra a MAKSZ médiaszekció új elnökségi tagja.

Mondok Árpád a Médiapiac rádióműsorban

2013. augusztus 22.

Július 29-én Mondok Árpáddal beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Mező László a MediaCom vezérigazgatója

2013. július 22.

A szakember Mondok Árpád helyére érkezik az OMD éléről.

Mondok Árpád távozott a Mediacom éléről

2013. július 19.

Mondok Árpád több mint másfél évtizedes vezetői pályafutás után távozott a Mediacom éléről. Terapeutaként folytatja, de a médiavilágnak sem fordít hátat.

Helyén maradt a MAKSZ elnöksége

2012. május 31.

Május 31-én tartotta éves rendes közgyűlését a kommunikációs ügynökségeket tömörítő szervezet.

Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia: ez történt az első napon

2012. március 21.

Élőben követtük a Médiapiac & Kutatás 2012 konferencia első napjának eseményeit. A délelőtt folyamán kiderült: a médiacégek vezetői rendkívül őszintén állnak a jelen helyzethez (persze muszáj is). Az első tartalmi blokk címszavakban: innováció, kooperáció, diverzifikáció, koncentráció, edukáció. Délután az MRSZ bemutatta a 2011-es reklámtortát, amely idéntől net-net számokat tartalmaz. Így a 151,474 milliárdos szám nem vethető össze a 2010-es adatokkal. Nőtt a közterület, a rádió, az online. A záró blokk kerekasztalai média-ügynökség-ügyfél viszonyával foglalkoztak, és itt is a kooperáció volt a legerősebb hívószó. A médiajog kerekasztal legerősebb gondolata tán az volt, hogy minden sarunkat azért ne kenjük a médiatörvényre.

30 éves az IKEA Magyarországon

8 perce

Az IKEA 30 éve nyitotta meg legelső üzletének kapuit a budapesti Örs Vezér téren. A bútoráruház a vírushelyzet miatt ünnepi rendezvény helyett online és offline kedvezményeket kínál a látogatóknak.

GVH workshop a gyermekeknek szóló reklámokról

38 perce

Dr. Zenisek Andrea és dr. Szoboszlai Izabella, a hatóság vezető munkatársai osztották meg a vizsgálatok és a bírságok szempontrendszereit az ÖRT által szervezett online workshopon.