Drága sportok

2014. január 13.

Egy nemzetközi elemzés szerint – válság ide vagy oda – tartósan emelkedik a prémium sportesemények közvetítési jogainak ára.

Amerikai rádió-reneszánsz

2010. december 26.

Sportcsillagok árát megszégyenítő összegekért szerződnek el rádiós sztár-műsorvezetők a tengerentúlon.

Drágul a papír

2010. december 25.

Drasztikusan emelnék áraikat a világ legnagyobb papírgyártói, de a kiadók szerint ennek még nem jött el az ideje. Megy az izmozás.

Apple-cuccok a fa alatt

2010. december 24.

Meglehetősen szűk körből kerülnek ki az amerikaiak által leginkább vágyott karácsonyi ajándékok. Két Apple- és egy Sony-termék a dobogón.

Ijedős vásárlók

2010. december 24.

A biztonsági aggályok tartják vissza leginkább a latin-amerikai államok polgárait attól, hogy az interneten vásároljanak.

Nagy bünti a Neónak

2010. december 22.

A lehetségesnél több reklám és a vállalnál kevesebb hírműsor volt szeptemberben a Neo FM-en; az eredmény egy méretes büntetés.

Mobilhirdetésben verik Amerikát

2010. december 22.

Már nem az Egyesült Államok a világ legnagyobb mobilhirdetési piaca – állítja egy szingapúri szakmai szereplő kutatása.

Bizonytalan T-csoport

2010. december 22.

Nagy a bizonytalanság a nyereségének mintegy felét különadóként befizető Magyar Telekom Nyrt.-nél – nyilatkozta a társaság első embere.

Ipsos: nagyon rosszul vagyunk

2010. december 22.

Százból hét hazánkfia szerint áll remekül a hazai gazdaság, ez csekély arány, ráadásul csökkent is, majdnem a felére. A globális általános lakossági konjunktúraindex 42-ről 41 százalékra esett vissza, folytatva a maga normális és természetes – pár százalékpontnyi – ritmikus ingadozását. Mindez az Ipsos most publikált kutatásából derül ki.

Telenor: iPad-adatcsomag

2010. december 22.

Dedikált adatcsomagokat vezetett be a WiFi + 3G-s iPadhez Magyarországon a Telenor. Karácsonyi csavar is van a dologban.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

8 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával