Lenovo-lendület

2014. február 05.

Globális harmadik helyezetté vált az okostelefonok globális piacán a kínai Lenovo, miután felvásárolta a Motorola készülék-üzletágát.

Microsoft: emelik a tétet

2013. március 13.

Újabb jogi és szellemi magaslatra emelkedett a Microsoft és a Google (valamint az egy ideje már az utóbbihoz tartozó Motorola) közti szabadalomvita.

Motorola: a titkos fegyver

2013. január 09.

Nem csupán a komoly összegekről folyó szabványvita végére tett pontot a Google, amikor megvette a Motorolát, hanem új fejezetet is nyitott.

Nem vétett a versenyszabályok ellen a Google

2013. január 08.

Az FTC 19 hónapig vizsgálódott. Az eredmény: nincs elégséges bizonyíték a tisztességtelen keresésmanipulálásra - írja az MTI.

Végre egy Nokia-siker

2012. november 26.

Teljesen objektív adatok mutatnak arra, hogy a régóta fennmaradásáért vívó finn mobiltelefon-gyártónak végre bejött valami.

Bieber újabb szponzora

2012. november 07.

Mi mutathatná jobban a tengerentúli tinisztár töretlen sikerét, minthogy minden nagy cég próbál szponzorálni rajta egyet?

Ujjlenyomat az Apple-től?

2012. augusztus 07.

Jelentős felárat fizetett egy mobil biztonságtechnikával foglalkozó cég papírjaiért az Apple, és nem kizárt, hogy egy futurisztikus ötlet okán.

Bevásárlás után is húz a Google

2012. július 23.

Egy kis túlzással azt is mondhatnánk: bármit csinál a Google, dől a pénz a cégből. Erre mutatnak a második negyedév pénzügyi adatai is.

Ingyen digitális lapok Magyar Telekom előfizetőknek

2011. augusztus 25.

Közös akcióba kezdett a Digital Stand és a telekommunikációs cég.