Új hirdetési lehetőséget kínál a Firefox

2015. május 22.

A fejlesztő Mozilla a hatékonyság és az adatvédelem közötti egyensúlyozással próbálkozik a Suggested Tiles esetében.

Támad a Mozilla

2014. március 12.

Elébe megy a felhasználói igényeknek a szoftvercég; azért dolgoznak, hogy a jövőben minél több okostelefonon az ő operációs rendszerük fusson.

Firefox Mobile fejlesztői pályázatot hirdet a Telenor

2013. június 28.

Az okostelefon piac legnépszerűbb platformjai, az Android, a Windows Phone, az iOS és a BlackBerry több százezer letölthető alkalmazást kínálnak felhasználóik számára. Az alkalmazások biztosítják az okostelefonok sokoldalú felhasználhatóságát, így az elérhető appok sokfélesége meghatározó lehet egy mobilplatform népszerűségében. A Telenor a piacon új szereplőként megjelenő Firefox Mobil népszerűsítéséért applikáció-fejlesztői pályázatot hirdet.

Kínai oprendszer-nyitás

2012. szeptember 25.

Sajátos módszerrel próbálna előrébb lépni a rangsorban az amúgy is vágtázó kínai mobiltelefon-gyártó: egyszerre több vasat tartanak a tűzben.

GemiusRanking Szlovéniában is

2011. szeptember 02.

Ezzel tizennégyre nőtt azon piacok száma, amelyeket a szolgáltatással monitoroz a kutatócég.

iPad és Firefox nyomulás

2011. augusztus 10.

A Gemius 2011 első félévére vonatkozó - Magyarországot is magukban foglaló - adatai szerint az elkövetkező hónapokban semmi sem állíthatja meg az iPad nyomulását. Az Apple táblagépe a böngészésre használt mobileszközök között egy éve még csak a harmadik volt, most azonban már az iPhone-t szorongatja. A Firefox kezd hasonló mintázatot mutatni, mint a Chrome: pörgősebbé válik a verziók cseréje. Az Explorer egyre veszít a súlyából.

Dönget a Chrome

2011. július 12.

Mind nagyobb teret nyer a globális piacon a Google böngészője.

Tízből kilenc európait elért a Google májusban

2011. július 07.

A leglelkesebb internetezők a comScore adatai alapján a hollandok, a törökök és a britek voltak.

A Mozilla is segít a személyes adatok elrejtésében

2011. január 25.

Sőt, a Google is azon dolgozik a hírek szerint, hogy a felhasználók egy kattintással letitlthassák a böngészési szokásaik reklámcélú követését. Az adatvédelmi kérdések a böngészők közötti verseny újabb dimenzióját jelenthetik.