Fia vezeti a John Lennon 80. születésnapjára emlékező rádiós showműsort

2020. szeptember 23.

Sean Ono Lennon, John Lennon kisebbik fia vezeti a néhai Beatles-tag születésének 80. évfordulójára emlékező kétrészes rádiós showműsort a Radio 2 brit csatornán - írja az MTI.

Jó ember-díj: A beteg embertársain segítő Balogh Enikő az idei kitüntetett

2020. szeptember 14.

Az elmúlt években beteg embertársainak gyógykezelését segítő Balogh Enikő kapta az MTI néhai tudósítója, Káplár László emlékére alapított Jó ember-díjat vasárnap.

Egészségügyi dolgozókat hív vendégségbe a járványhelyzet elmúltával a Veszprémi Petőfi Színház

2020. április 27.

Egészségügyi dolgozókat hív színházba a Veszprémi Petőfi Színház. A veszprémi kórház mellett az idősotthonok, valamint a farkasgyepűi tüdőgyógyintézet dolgozói kapnak meghívást egy színházi előadásra.

Virtuális múzeumi, színházi, képzőművészeti, és zenei programok várják az érdeklődőket a héten

2020. április 27.

Újabb virtuális programokról adott hírt az MTI.

Művészek is segítik a járvány elleni küzdelmet

2020. április 22.

Számos újabb művész és kulturális szervezet hirdetett jótékonysági akciókat, fellépéseket a koronavírus-járvány elleni küzdelem jegyében - írja az MTI.

Csík János és a Mezzo rendhagyó karanténklipet készített

2020. március 30.

Csík János és a vele együtt dolgozó Mezzo zenekar közös karanténklipet készített. A Csík Zenekarból ismert zenész, énekes és a csapat az Ülök a kávéházban című dalhoz forgatott kisfilmet.

Május 1-jéig lehet nevezni a Magyar Telefonfilmes Fesztiválra

2020. március 23.

Maximum háromperces alkotásokkal lehet nevezni május 1-jéig a második alkalommal megrendezendő Magyar Telefonfilmes Fesztiválra, amelyet a koronavírus-járvány miatt idén online tartanak - írja az MTI.

Ellenzéki hírügynökséget hozna létre Márki-Zay Péter

2020. február 11.

Hódmezővásárhely polgármestere szerint az ellenzéki vezetésű városok egyik legfontosabb feladata a független sajtó fejlesztése – mondta a Népszavának.

Szombaton indul A Dal - Nagy Feró beszélt a változásokról

2020. január 29.

Jó, hogy minél több lehetőséggel segíti idén A Dal című műsor a magyar könnyűzenei előadókat - mondta el Nagy Feró, A Dal 2020 zsűritagja az MTI-nek.

Tizenegy Oscar-nevezett a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm fesztivál műsorán

2019. december 13.

Tizenegy Oscar-díjra nevezett, valamint Sundance-, Európa-, IDFA-díjas és egyéb nagy hírű fesztiválok díjaira jelölt alkotások is láthatók lesznek január 27. és február 2. között a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon.