Kamerán innen és túl

Kamerán innen és túl

2019. szeptember 09.
A sikeres magyar nő egyik prototípusa, aki mindig jókor és jól váltott szakmát, életet. Voltak periódusai, amikor egyáltalán nem érezte magát sikeresnek, miközben a külvilág ünnepelte. Talán fegyelmezettsége áll sikerességének hátterében, vagy a lényéből áradó furcsa vibrálás, amellyel nemtől függetlenül hatást gyakorol az emberre. Pataki Ági nem megtalálta, hanem felépítette önmagát.

Andy Vajnáról is megemlékeznek a Budapesti Klasszikus Film Maratonon

2019. augusztus 26.

Andy Vajnáról (1944-2019) is megemlékeznek a szeptember 4. és 11. között rendezendő Budapesti Klasszikus Film Maratonon - írja az MTI.

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

2019. augusztus 23.

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.

Közel 80 ezer néző vett részt a Szegedi Szabadtéri Játékokon

2019. augusztus 23.

Sikeres szezont zárt a Szegedi Szabadtéri Játékok, amelynek 28 színházi előadásán mintegy nyolcvanezer néző vett részt - írja az MTI.

Kikapcsolják a világ legöregebb webkameráját

2019. augusztus 21.

25 éve folyamatosan működik a San Franciscó-i Állami Egyetem kampuszán a világ legöregebb webkamerája, amelyet most készülnek kikapcsolni - írja az MTI.

Növelte a forgalmát a Huawei

2019. július 31.

A kínai Huawei Technologies 401,3 milliárd jüan (58,3 milliárd dollár) forgalmat ért el az első fél évben, 23,2 százalékkal múlva felül az előző év azonos időszakit. Nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt - írja az MTI.

Tűzzsonglőrök és vízi show a Strandok éjszakáján

2019. július 26.

Tűzzsonglőrök és vízi show is várja a közönséget a pénteki Strandok éjszakáján, amelyhez idén 42 fürdő csatlakozott - írja az MTI.

Bob Dylan képzőművészeti alkotásaiból nyílik kiállítás Szegeden

2019. július 25.

Bob Dylan félszáz képzőművészeti alkotásából nyílik kiállítás Életem az utca, ahol járok címmel pénteken a szegedi Reök-palotában - írja az MTI.

Booker-díjra jelölték A szolgálólány meséjének folytatását

2019. július 24.

Margaret Atwood A szolgálólány meséje című regényének szeptemberben megjelenő folytatása is felkerült az idei Booker-díj jelöltjeinek hosszú listájára - írta a BBC News szerdán.

Meseszombatot tartanak a fővárosi állatkert Holnemvolt Várában

2019. július 24.

Meseszombatot tartanak július 27-én a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkjában: a Holnemvolt Várban egész napos programokkal várják a gyerekeket.