Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban

Klasszikusműtárgy-marketing: modern eszközök egy konzervatív világban

Bodnár Erika 2020. május 02.
„Fontos, hogy ne úgy tálaljuk a kultúrát, hogy az emberek eltartsák maguktól mint sznob vagy túlzottan intellektuális tartalmat, hanem úgy, hogy mindenkihez szóljon. Ha szól hozzánk, gondolatokat és érzéseket ébreszt, gazdagítva ezáltal a világról alkotott képünket.” Ezzel kezdi mondandóját Korani Eleni a Médiapiac 2019-es 6. számában, akivel munkahelyén, az Ernst Galériában találkoztunk, melyet ő és férje, Ernst Wastl alapított huszonöt éve.

Újraindul az Antik and Art Budapest

2019. február 27.

Március 21-24. között a magyar műtárgypiac legnevesebb szereplői képviseltetik magukat a rendezvényen.

Gyűjtő szenvedéllyel

Gyűjtő szenvedéllyel

2018. május 07.
Nevéhez fűződik az első magyar internetes árverés, a műkereskedelem és az online világ kapcsolatát annyira fontosnak tartja, hogy weboldalán több tízezer műtárgyból álló gyűjteményből vásárolhatunk. Az aukciós szakma ismert szereplőjeként, Kieselbach Tamás – mint mondja – csak teszi a dolgát: a magyar festészet legszebb arcát mutatja be. Hiszi, hogy amit csinál, bármely generáció számára érdekes lehet.
Árverések és hírverések

Árverések és hírverések

2017. november 08.
Az elmúlt évtizedekben meghatározó változások mentek végbe a műtárgypiacon. Hazai viszonylatban a rendszerváltás, később a válság jelentett komoly kihívást, napjainkban pedig a gyűjtői kör átalakulása figyelhető meg. Virág Judit a műkereskedelem helyzetéről, a marketing fontosságáról beszélt.
Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?

Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?

Tóth Olivér 2017. október 13.
Az elmúlt évtizedekben meghatározó változások mentek végbe a műtárgypiacon. Hazai viszonylatban a rendszerváltás, később a válság jelentett komoly kihívást, napjainkban pedig a gyűjtői kör átalakulása figyelhető meg. Virág Juditot kérdeztük a műkereskedelem helyzetéről, a marketing fontosságáról. Ízelítő a Médiapiac hétfőn megjelenő számából.