Netezünk és vasalunk tévézés mellett

2014. június 11.

Az eNet végzett kutatást a televíziónézési szokásokról a 18 év feletti internetezők körében. A - PC-n vagy mobilon keresztüli - internetezésen túl a különböző házimunkák jelentik a kedvenc melléktevékenységet a tévézés mellett.

Még mindig tévén tévéznek a britek

2014. február 18.

Az egyéb képernyők részesedése csupán 1,5% volt tavaly.

Mobilozás közben... másik mobilt használunk

2014. február 17.

Nemcsak tévét használnak a felhasználók második képernyőként, miközben telefonjukon böngésznek, derül ki egy nemzetközi kutatásból.

Így tévéznek a magyar nők a Femina Media szerint

2014. január 20.

A kiadó olvasói inkább neteznek a reklámblokkok megtekintése helyett, felük mobileszközön.

„Akié az adat, az irányít”

2014. január 14.

Tom Bowman, a BBC Worldwide értékesítési alelnöke a médiamárkák szerepe, az automatizált médiavásárlás hordozta ígéret és az adatok feletti irányítás fontossága mellett arról is beszélt lapunknak adott interjújában, hogy mi a legkiborítóbb hülyeség, amit mostanában a piacon hallott. A szakember az IAB Hungary vendégeként, az Internet Hungary alkalmából járt Magyarországon.

„Az nem működik, hogy csak várjuk az adatot”

2013. szeptember 30.

Számos tényezőtől függ, hogy az egyes márkatulajdonosok hogyan viszonyulnak a médiaügynökségek kutatási szolgáltatásaihoz és adataihoz, így ez ügyben sem lehet Az Ügyfélről beszélni – derül ki Jobbágy Tamásnak, az MEC kutatási vezetőjének szavaiból, aki még egy izgalmas álomprojektet is felvázolt.

Tud-e márkát építeni a digitális kommunikáció?

2013. szeptember 30.

Gondolkozz digitálisan! címmel indított tavasszal kerekasztal-sorozatot a Médiapiac és a Thinkdigital. Harmadik alkalommal az autóipar szereplői osztották meg a piaccal tapasztalataikat. A beszélgetés harmadik része következik a digitális márkaépítés lehetőségeiről.

Kétképernyős németek

2013. szeptember 10.

Néhány év alatt nagyot változtak a tévézési szokások Európa egyik legnagyobb médiapiacán – derül ki egy most publikált kutatási eredményből.

Lengyel pótképernyő

2013. július 03.

Érdekes adat a térség legnagyobb piacára belépőknek: négyből három lengyel rendszeresen használ másodképernyőt tévé mellé.

″A fogyasztó hangjának kell lennünk″

2013. április 17.

Nehéz, de kétségtelenül izgalmas időszakot élnek meg a média- és technológiai cégek, ami közvetlenül befolyásolja az e területre fókuszáló piackutató vállalatok kilátásait is. Yannick Carriou, az Ipsos MediaCT globális vezérigazgatója számos divatos iparági mondást árnyalt, s közben egy-két ″halálvíziót″ is eloszlatott.