Netezünk és vasalunk tévézés mellett

2014. június 11.

Az eNet végzett kutatást a televíziónézési szokásokról a 18 év feletti internetezők körében. A - PC-n vagy mobilon keresztüli - internetezésen túl a különböző házimunkák jelentik a kedvenc melléktevékenységet a tévézés mellett.

Így tévéznek a magyar nők a Femina Media szerint

2014. január 20.

A kiadó olvasói inkább neteznek a reklámblokkok megtekintése helyett, felük mobileszközön.

″A közös platform úgyis a mobil lesz″

2013. március 26.

Mobilkörkép médiaügynökségi szemmel: Török Juditot, az OMD februárban kinevezett digitális vezetőjét kérdeztük, aki a nemrégiben Barcelonában megrendezett Mobile World Congressről hozott haza néhány érdekes tanulságot. Szó esett többek között a fogyasztók kegyetlenségéről, a mobiledukációról és arról, hogy létezik-e mobilstratégia.

Nyirő Nóra a Médiapiac rádióműsorban

2013. március 06.

A Médiapiac február 25-ei adásában Nyirő Nórával, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi adjunktusával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Menetel a közösségi tévézés

2012. október 31.

Hihetetlen sikereket arat a tengerentúlon az STV, azaz a ″social TV″ – derül ki egy most publikált kutatásból.

Fókuszban a digitális földfelszíni platform: mit kínál a reklámpiacnak?

2012. június 04.

Incze Kingát az Antenna Hungária Mediapiac.com portállal közös rendezvénye kapcsán kérdeztük a DVB-T reklámpiaci vonatkozásairól. A szakember szerint a televízió ″szupermédia″ státusza továbbra is evidencia, a digitális televíziózást pedig olyan típusú piaci vérfrissítésként írja le, mint amilyen évekkel ezelőtt a kábel volt.

Az e-olvasók a legjobb hálótársak

2011. május 20.

Tévézni viszont táblagépen szeretnek az amerikaiak, ha pedig mosdó, akkor az okostelefon a megoldás - derül ki a Nielsen adataiból.