Murdoch nagyot villant?

2014. május 21.

Egymagukban is világsikert hozó formátumokat egy tető alá terelve indíthat el újabb pénzzuhatagot az ausztrál médiamilliárdos. Talán nem is oly sokára.

Német pályán támad a Sky

2013. december 18.

A helyi videóletöltési piac forradalmasítására tör a Murdoch-birodalom németországi tagja, amely a napokban a sportközvetítések terén is előrelépett.

Olasz közmédia-pofon

2012. július 16.

Három évig kellett várnia a legnagyobb versenytársnak, de megérte: végre papírja van róla, hogy szakaszgyőzelmet aratott a RAI köztelevízió felett.

Megvan a MySpace új tulajdonosa?

2011. február 07.

A régóta csak szenvedő közösségi oldalt egy másik social hálózat veheti meg. A MocoSpace első embere már jelezte szándékukat.

A kábeltévével kaszált Murdoch cége

2011. február 03.

A kábeltelevíziós reklámbevételek hozták a News Corporation számára a nyereség javát a legutóbbi negyedévben.

Megéri-e fizetőssé tenni a The Times teljes online tartalmát?

2011. január 17.

Megszűnt a fizetési kötelezettség a vezető brit napilap online kiadásának olvasásához - közölte a napokban a brit média. Átmeneti ″megoldásról″ volt szó, állítólag már nem első alkalommal - hívta fel rá ugyanakkor a figyelmet a The Inquirer.

Toporog a brit NMHH Murdoch terveivel

2011. január 14.

A brit médiafelügyeletet ellátó Ofcom egyelőre a brit versenyhivatalhoz utalta a BSkyB televíziós médiavállalat felvásárlásának ügyét. A Sky-t egy másik nagy médiakonglomerátum, a Rupert Murdoch által birtokolt News Corporation akarja megszerezni. A médiacsoport egyben a brit sajtóban is erős pozíciókkal bír, egyebek között a The Times és a The Sun című vezető lapok is hozzá tartoznak.

Januárban jön a Daily

2010. december 19.

Körülbelül egy hónap múlva indul Rupert Murdoch piacot felforgatónak szánt, csak digitális formában megjelenő napilapja, a Daily.