Nyugaton meghal a tányér

2014. május 12.

Nemsokára nagyobb közönsége lesz Nyugat-Európában a fizetős internet-alapú televíziózásnak, mint a műholdas vételnek, vélik elemzők.

Újabb amerikai óriás-felvásárlás?

2014. május 09.

Könnyen megeshet, hogy a Comcast-TWC ügylet csak az első lépés volt az Egyesült Államok távközlési piacának újabb konszolidációs hullámában.

USA: lassan nő a tévés piac

2014. május 06.

Visszatérnek a bővülés évei az Egyesült Államok televíziós piacára, de újabb aranykorral nem érdemes számolni egy elemzés szerint.

Nyárra Aereo-döntés

2014. május 05.

Fenekestül forgathatja fel az Egyesült Államok televíziós piacát, ha jogerősen is megállapítják: nem sért törtvényt az Aereo működési modellje.

Orosz kétharmad

2014. április 29.

Fizetőstévé-fronton hatalmasakat lépegetnek előre az oroszországi szolgáltatók, és még korántsem fedtek le minden lehetséges ügyfelet.

Bővülőben a román tévépiac

2014. április 23.

A kábel volt a tavalyi év nagy nyertese Romániában, de a növekedés arányát tekintve persze nem volt nehéz lefőzni ezt a platformot.

3D: nagyobb képernyő?

2014. április 22.

A tévé felől a mozi irányába tolódhat el a háromdimenziós filmek piaca – állítják szakértők, akik szerint nemsokára Kína lehet a legnagyobb fogyasztó.

Háború ölte platform

2014. április 21.

Alig egy évvel az indulás után máris bedobta a törölközőt az ukrán tévés piac egyik legspeciálisabb szereplője. De előfizető nem marad szárazon.

K-kat gyűjt a FIFA

2014. április 21.

Egyezik a műsorszolgáltatók, a tévégyártók és a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség érdeke a nézőkével. Rióban is összefognak az élesebb képért.

Digi-megállapodásban a Chello

2014. április 15.

A gyerekcsatornákra vonatkozó együttműködés Magyarország mellett Romániát érinti.

Akciózik a Fox

2014. november 25.

Az egyik kábelszolgáltató kínálja kódolatlanul a csatornát.