Jön a pénztévé

2014. április 15.

A magyar piacot is érinti az a bővítés, amelyet nemrég hajtott végre Közép-Kelet-Európa több államában a UPC műholdas szolgáltatója.

Fizetős tévé: nagy a kasza

2014. április 14.

Egy jó beágyazott közhiedelmet megcáfoló adatokat tett közzé egy szakmai szervezet arról, hányan is fizetnek televíziós szolgáltatásért a világon.

Újabb orosz eladás?

2014. április 09.

Hamarosan tulajdonosváltáson eshet át Oroszország negyedik számú tányéros platformja, amelyben magyarországi piaci szereplő is érdekelt.

Tőzsdére, lengyel!

2014. április 02.

Tőzsdei részvénykibocsátással hozna friss tőkét a kapun belülre Lengyelország egyik legnagyobb kábelcége, amely kész menetrend alapján lépeget.

Ádáz Harc az Európai Frekvenciákért. Nyerhetnek-e a Közmédiumok?

2014. április 01.

Ismét vita tört ki azon, kinek mekkora frekvenciatartományra lesz szüksége a jövőben. A közmédiumok európai szervezete is beleszólt.

Videóban utazik a Liberty

2014. március 27.

A korábbinál is több élettel töltené meg a Liberty frissen megszerzett hollandiai ékkövét a menedzsment, amely választott már partnert is.

Megint vett a Voda

2014. március 24.

A jelek szerint titokzatos vonzalom fűzi a brit társaságot a nagy focinemzetek vezető kábelszolgáltatóihoz. Most Spanyolországban vettek egyet.

Netflix-Comcast kiegyezés

2014. március 03.

Egy hete még arról írtunk, hogy a letöltéscsászár lehet a Time Warner Cable felvásárlásának nagy vesztese. Közben kiegyeztek a felek.

Spanyolországi Vodafone-ajánlat

2014. február 25.

Szakmai portálok reálisnak s egyben gálánsnak értékelik azt a kötelező érvényű ajánlatot, amelyet a Vodafone tett a legnagyobb spanyol kábelcégre.

TWC: Charter – negyedszer

2014. február 10.

Nagyon elszánt – vagy csak házhoz megy a pofonért? Heteken belül kiderül, hogy az alternatívák közül melyik áll az amerikai kábelszolgáltatóra.

Akciózik a Fox

2014. november 25.

Az egyik kábelszolgáltató kínálja kódolatlanul a csatornát.